UFC

(VIDEO) Doktor manipulacije masama: Pogledajte najbolje verbalne nastupe Conora McGregora!

Conor McGregor
 screenshot/Youtube
Tek nešto više od tjedan dana ostalo je do povratka Conora McGregora u Octagon, a pet dana do njegovog povratka medijskih aktivnosti putem konferencije za medije. Do tada, pogledajte kompilaciju njegovih najboljih verbalnih nastupa.

Od svoje prve borbe, kad je otvoreno od Dane Whitea tražio bonus za najbolju izvedbu, koji mu je tada izgledao kao pravo bogatstvo, Conor McGregor gradio je svoju osobu i svoj imidž prema onome kakav je danas. U samo par godina on je od čovjeka koji se borio da bi platio stanarinu i režije postao jedan od najbogatijih sportaša svijeta, a njegov imetak svakim danom samo sve više raste. Conor McGregor nije više samo osoba, on je brand.

Taj je brand, kao što je u prvom odlomku navedeno, izgradio kvalitetnim manipuliranjem masama, ali i protivnicima. Od samom početka imao je nevjerojatnu karizmu, ali i moć napraviti sebe zanimljivim svim promatračima. Uz sve to se nalazila i nevjerojatna borilačka kvaliteta pa je "Notorious" zapravo samo uzeo ono što mu se nudilo.

Ispod teksta nalazi se UFC-ov izbor najboljih materijala s konferencija za medije, iz Octagona te iz nekih drugih materijala kojima je najveća svjetska MMA promocija vlasnik. Conor McGregor se vratio, a fanovima je obećao aktivnu 2020. godinu u kojoj će prije svega biti ono u čemu je najbolji i zbog čega je zapravo postao ono što je. MMA borac!

Pogledajte kako to radi majstor!

Linker
20. rujan 2024 18:42