UFC

(VIDEO) Dana White ponudio posao djevojci koja je brutalno zaustavila pljačkaša i postala viralni hit!

Ilustracija
 Instagram/Facebook
Viralni Instagram video je doveo do neočekivane ponude za posao predsjednika UFC-a Dane Whitea. O čemu se radi?

Summer Tapasa-Sataraka se našla u fokusu američke javnosti (i šire) nakon što je zaustavila pljačkaša u trgovini Best Buy gdje je u tom trenutku bila zaposlena. Nemila situacija se dogodila krajem prošle godine u njezinom gradu Aiea na Havajima, a heroina je u konačnici navodno upravo radi tog čina - dobila otkaz. Sve su snimile nadzorne kamere, a kada je video isplivao u javnost, u samo nekoliko dana je sakupio više od 4 milijuna pregleda.

Impresionirani predsjednik UFC-a Dana White je heroinu najprije pozvao kao posebnu gošću na UFC 246, a zatim joj je navodno ponudio posao.

"Zaustavila je ovo smeće da ode s ukradenom robom iz Best Buya na Havajima", napisao je White te je dodao:

"Radi toga je dobila otkaz u trgovini. Sljedeći vikend će doletjeti u Vegas, dat ćemo joj ulaznice za McGregor vs. Kauboj meč. I ŽELIM DA RADI ZA MENE! Pripremi se za najbolji vikend u životu Summer."

Djevojka je na svom Facebook profilu detaljnije objasnila što se dogodilo i zašto je ostala bez posla. Navodno se radi o kradljivcu koji je u više navrata krao iz Best Buy trgovine.

"Prepoznala sam ga čim je ušao u dućan, držala sam ga na oku preko kamera. Opet je htio ukrasti isti zvučnik, kada me spazio, pokušao je pobjeći. Jedan je izlaz bio blokiran pa je pokušao izaći na izlaz koji je bio blizu mene. A ja sam si u sebi pomislila - e nećeš danas!", napisala je u objavi i dodala:

"Nisam to napravila za nekoga! Ne sigurno za Best Buy! Ne za menadžere ili korporaciju. Ne za Clouta. Ovo sam napravila jer taj čovjek mora shvatiti da mora prestati to raditi!"

Samo nekoliko dana kasnije je ostala bez posla u Best Buyu, a razlog je (ne znaju se detalji) upravo njezin viralni potez. No, sada bi mogla početi raditi u UFC-u. White je to potvrdio i u razgovoru za TMZ Sports.

"Ludi ste u Best Buyu! Trebali ste je zadržati, a sada ću vam je ukrasti! Napravit ću jebenu rock zvijezdu od nje, vidjet ćemo što će se dogoditi!", zaključio je.

Video neuspjele krađe koju je spriječila Summer Tapasa-Sataraka, možete pogledati u nastavku:

Linker
23. rujan 2024 02:18