UFC

(VIDEO) Čeka li nas još bolji ‘main event‘ od prvotnog planiranog? Pogledajte najavu UFC 303 priredbe

Jiri Prochazka (lijevo) vs. Alex Pereira (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Spektakularni UFC 303 na rasporedu je 29. lipnja

UFC 303 event trebao je izgledati osjetno drukčije nego će zapravo izgledati. Conor McGregor i Michael Chandler bili su najavljeni kao predvodnici te priredbe, ali nakon Irčeve ozljede i otkazivanja nastupa, priredba je dobila novu glavnu borbu večeri.

Oni najzagriženiji borilački fanovi tvrde kako je ‘‘main event‘‘ zapravo još bolji od prvotno planiranog. Alex Pereira i Jiri Prochazka ponovno će ukrstiti rukavice, nakon što je Pereira nokautirao Prochazku u 11. mjesecu prošle godine.

‘‘Poatan‘‘ će u revanšu braniti pojas prvaka UFC-ove poluteške kategorije, dok će Prochazka tražiti bolji nastup nego u prvom međusobnom ogledu. Podsjećamo, Prochazka je u prvom meču uzeo prvu rundu na sve tri sudačke kartice, ali u drugoj rundi trenutak nepažnje skupo ga je koštao.

Sunaslovna borba večeri također je doživjela brojne promjene. Od meča između Jamahala Hilla i Khalila Rountreeja, došli smo do okršaja između Anthonyja Smitha i zasad nepoznatog protivnika.

Ranije danas pisali smo vam kako će Carlos Ulberg gotovo sigurno otkazati nastup na UFC 303 priredbi. Pouzdane insajderske informacije iz Australije otkrile su taj podatak i Anthony Smith dobit će novog protivnika. Roman Dolidze trenutno je najizgledniji kandidat za uskočiti na ‘‘short notice‘‘.

Inače, Carlos Ulberg zamijenio je dopingiranog Rountreeja, a zatim je Anthony Smith uskočio umjesto ozlijeđenog Jamahala Hilla. Na koncu se ozlijedio i Ulberg, a nadamo se da je promjenama došao kraj. Nakon svih ovih otkazivanja, poziciju u ‘‘co-main eventu‘‘ dobili su Diego Lopes i Brian Ortega, dok će Smith i Dolidze nastupiti prije njih.

‘‘Fight card‘‘ ne izgleda kako je planirano, ali i dalje nas čeka vrlo interesantan event u sklopu UFC-ovog International Fight Weeka. Osam dana udaljeni smo od tog eventa, a prije toga čeka nas UFC-ov spektakl u Saudijskoj Arabiji.

No, prije svega preporučamo da pogledate kratku najavu UFC 303 priredbe. Video je ispod ovog teksta.

Linker
15. rujan 2024 18:31