UFC

(VIDEO) Adesanya fanu iz publike držao fokusere: 'Daj još više kuka...'

Israel Adesanya
 YouTube (Screenshot)
Još nas samo dva dana dijele do novog UFC-ovog PPV eventa, koji se održava u Las Vegasu. Israel Adesayna i Yoel Romero predvode priredbu u T-Mobile Areni, dok će Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk činiti sunaslovnu borbu.

U četvrtak je američka promocija na svom službenom YouTube kanalu objavila novi nastavak "Embedded" serijala, koji prati najveće zvijezde neke priredbe u tjednu velikog meča.

U 4. nastavku "UFC 248 Embeddeda" se pojavljuje prvakinja u slamki Weili Zhang, koja odrađuje posljednje treninge prije svoje prve obrane naslova. Tu je i njezina protivnica Poljakinja Joanna Jedrzejcyzk, koja već sada muku muči sa skidanjem kilograma prije konačne vage koja je rasporedu u petak.

UFC fanovi mogu vidjeti i jedan od zadnjih treninga prvaka u srednjoj diviziji Israela Adesanyje, a tu je i otvoreni trening za javnost koji se održao ispred znatiželjnika u legendarnoj MGM Grand Garden Areni. Tijekom otvorenog treninga novozelandsko-nigerijski borac je još jednom pokazao svoju osobnost. Pozvao je gledatelja iz publike i držao mu fokusere, a pritom mu je davao savjete kako što bolje i snažnije udariti. Sve to možete pronaći u ovom videu.

UFC 248 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju 8. ožujka u svjetskoj prijestolnici borilačkih sportova i kocke.

Linker
20. rujan 2024 15:40