UFC

UFC otpustio jednog od najvećih ratnika perolake kategorije

Bochniak vs. Magomedsharipov
 screenshot
UFC-ov borac perolake kategorije, Kyle Bochniak, otkrio je da je postao slobodan borac nakon što je promocija odlučila kako neće produžiti njegov ugovor.

32-godišnji Bochniak (8-5, 2-5 UFC) je u UFC stigao u siječnju 2016. godine kao zamjenski borac i to nakon što je imao borbu samo tjedan dana ranije. Iako je u svom debiju poražen, oduševio je svojom srčanošću, a tako je samo nastavio kroz svoju karijeru u promociji.

Fanovi ga najbolje pamte po borbi protiv Zabita Magomedsharipova s UFC 223 priredbe kad je jednostavno oduševio stalnim pokušajima da završi borbu te je bez problema prolazio kroz ogromni broj udaraca koje je Rus pokušavao i većinom pogađao. Tim putem, unatoč porazu, nagrađen je bonusom za najbolju borbu večeri. Ništa manje uzbudljiv nije bio u svoje dvije preostale borbe, no u njima je doživio poraze, a krajnji slijed je doveo do otkaza.

Kyle je na Instagramu svoje fanove upitao gdje ga iduće žele vidjeti, a rijetko tko sumnja kako će mu ponuda nedostajati. Gledajući po tome kakav je njegov stil borbe i tko je trenutno u fazi regrutacije, može se zaključiti kako je nekako najbliže PFL-u. Upravo perolaka kategorija spada među one koju ta promocija za svoju treću sezonu namjerava najviše osnažiti.

Linker
22. rujan 2024 08:34