UFC

Tom Aspinall savjetovao Chandlera: ‘Kreni dalje, počni gledati ka drugim stvarima. Bori se za BMF titulu‘

 Michael Chandler

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Chandler je vjerojatno i sam svjestan da će teško doći do titule u lakoj kategoriji, te je možda upravo to i najveći razlog zašto je toliko voljan čekati McGregora

Dugo je Michael Chandler strpljivo čekao Conora McGregora i sve ono što borba s njim donosi, međutim, ništa nije dočekao. Irac se povukao iz borbe koja je trebala biti na rasporedu idućega tjedna, a sve više boraca savjetuje Chandlera da jednostavno krene dalje.

Jedan od takvih jest i UFC-ov privremeni prvak u teškoj kategoriji, Tom Aspinall. Jučer je Aspinall u intervjuu za TNT Sports govorio upravo o ovoj temi, odnosno, o Chandlerovom čekanju Conora. Aspinall mu je savjetovao da više ne čeka nego da prihvati neku drugu borbu:

‘‘Svo ovo vrijeme je čekao tog tipa, a sve to da bi ovaj otkazao borbu. Po mom mišljenju, Chandler jednostavno treba krenuti dalje i početi gledati ka drugim stvarima‘‘, započeo je Aspinall, pa nastavio:

‘‘Mislim da je on trenutno u teškoj poziciji. U srednjim tridesetima, nije imao milijun borbi, nego milijun ratova. U lakoj kategoriji mu trebaju barem četiri ili pet pobjeda do napada na titulu, a kao njegov fan nisam siguran želim li ga gledati kako ponovno to sve prolazi. Bolio bih ga vidjeti protiv Maxa Hollowayja za BMF titulu ili revanš protiv Gaethjea. To želim gledati, a pohod na titulu bi sada mogao biti malo previše za njega.‘‘

Chandler je vjerojatno i sam svjestan da će teško doći do titule u lakoj kategoriji, te je možda upravo to i najveći razlog zašto je toliko voljan čekati McGregora. Kako god, bilo bi lijepo da dobije ono što želi, no u ovom trenutku je teško reći što će biti s McGregorom i tom borbom.

Linker
18. rujan 2024 02:36