UFC

Tom Aspinall oduševio nakon borbe: ‘Ne zanima me status ‘celebrityja‘, uloge u filmovima i rap albumi. Zanima me samo borba‘

Tom Aspinall 

 Richard Sellers/PA Images/Profimedia
Što reći na ovakvu izjavu, nego se nakloniti Aspinallu zbog toga što je istinski borac i čovjek

Ponovno je Tom Aspinall oduševio svojom izvedbom u kavezu. Za samo minutu borbe završio je Curtisa Blaydesa i tako obranio svoj status privremenog prvaka u teškoj kategoriji, iako se vjerojatno nitko ne bi bunio da je dobio i ‘‘pravi‘‘ pojas. Aspinall oduševljava u kavezu, a često i izvan njega.

Ukoliko pratite Aspinalla i njegov YouTube kanal, jasno vam je da je to čovjek koji ima ‘‘normalan‘‘ i regularan život, a o tome je i sam jučer govorio na press konferenciji. Rekao je kako ga ne zanima nikakav zvjezdani status, filmovi i ostale stvari:

‘‘Što se tiče mene osobno, kažem, ne mogu govoriti u ime drugih, ali mene ne zanima taj ‘celebrity‘ život uopće. Uopće me to ne oduševljava. Ja volim, a to sam govorio i cijeli ovaj tjedan, mom jadnom timu je vjerojatno više zlo od ovoga, ali ono što ja volim jest držati se svog para rukavica‘‘, započeo je Aspinall na press konferenciji, pa nastavio:

‘‘Zanimaju me rukavice, da protivnik i ja uđemo u kavez pred 25 tisuća ljudi i milijuna koji gledaju preko TV-a, i da tako saznamo tko je najbolji. To je ono što ja volim. Znam da neki vole uloge u filmovima, rap albume, gurati razne brendove. Ono što ja volim jest borba. Ne zanima me kupovina jahte i krstarenje, ne zanima me privatni avion i zabava u Vegasu. Ne zanima me to.‘‘

Što reći na ovakvu izjavu, nego se nakloniti Aspinallu zbog toga što je istinski borac i čovjek. Da se ostali ugledaju na njega, vjerojatno bi cijeli sport išao puno ispravnijim putem.

Linker
14. rujan 2024 23:52