UFC

Sonnen brani Danu: ‘Borba između Muska i Zuckerberga bi prodala 25 milijuna PPV-ova, mogli bi se kupovati na Twitteru i Facebooku!‘

Mark Zuckerberg i Dana White

 Ufc
S obzirom da su sve strane ozbiljne, ne bi bilo čudno da i ovo vidimo u UFC-u

Na velike je kritike posljednjih dana naišao UFC-ov predsjednik Dana White. Prije nepunih mjesec dana je kritizirao MMA borce koji odlaze u boks da ih se prebije te je to nazvao bezvrijednim borbama, a danas vodi agresivnu kampanju da u UFC-u organizira borbu između Elona Muska i Marka Zuckerberga.

Ne treba ni napominjati kako je to najobičniji cirkus i da ne nosi nikakvu sportsku vrijednost, ali onu financijsku možda i nosi. Chael Sonnen je stao u obranu UFC-ovog šefa te je rekao kako ta borba itekako ima smisla, pogotovo zato što misli da bi prodala najmanje 25 milijuna PPV-ova.

‘‘Možete biti sigurni u 10 milijuna PPV-ova. Ali bliže bi bilo reći da bi ta borba prodala barem 20-25 milijuna jer pretpostavljam da bi obje njihove kompanije započele nekakvu digitalnu revoluciju. Vjerujem da bi i na Twitteru i na Facebooku mogli kupiti PPV-ove. Govorimo o 25 milijuna gledatelja, to je ludo. Moglo bi se to učiniti da se biznis malo promijeni, siguran sam‘‘, rekao je Sonnen u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Činjenica da se jedan milijarder želi boriti protiv drugog milijardera i da za dopuštenje pita trećeg milijardera – ne znam otkud je to uopće došlo, ali se Dani ovdje mora skinuti kapa. Ne postoji niti jedan drugi promotor koji može doći za stol u ovom trenutku. Mogu se boriti u UFC-u ili se ne boriti nikako, tako da svaka čast Dani‘‘, dodao je.

S obzirom da su sve strane ozbiljne, ne bi bilo čudno da i ovo vidimo u UFC-u. Jedino što bi Dana organizirao ono što je prije mjesec dana kritizirao.

Linker
20. rujan 2024 15:29