UFC

Sean Strickland postavio ultimatum UFC-u: ‘Šaljite ugovor za Adesanyu do ponedjeljka ili idem putovati‘

 Sean Strickland  

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ne želi više čekati

Nakon impresivne pobjede protiv Abusa Magomedova, Sean Strickland se nameće kao najvjerojatniji izazivač za Israela Adesanyju i njegov pojas u srednjoj kategoriji. Strickland je odlučan u tome da svoj status izazivača potvrdi i službeno. Međutim, konkurencija je jaka, a tu je i Dricus du Plessis, koji je svoj put do izazivačke pozicije osigurao tjedan dana nakon Stricklanda, pobjedom protiv Roberta Whittakera u borbi koja je proglašena "eliminatorom za UFC naslov u srednjoj kategoriji".

Iako mnogi smatraju da Dricus više zaslužuje priliku za naslov, budući da je pobijedio snažnijeg protivnika, čini se da će Strickland ipak dobiti prednost. Očekuje se da će se borba odviti u rujnu, a Strickland je postavio ultimatum UFC-u, jer je već "bookirao" svoje putovanje i ne želi da mu propadne zbog neodlučnosti organizacije.

"Sada im je ponedjeljak posljednji rok da mi ponude borbu. Ako se to ne dogodi, neka ide sve u vraga, ja i dalje uživam u životu. Barem neću morati otkazivati svoje putovanje", sa simpatičnim tonom je izjavio na svom Twitter profilu.

Nakon toga je privukao još više simpatija fanova objavom:

"Borite se s ovim tipom u borbi sa samo dva dana pripreme - Naravno."

"Seane, bori se s ovim tipom, želimo da ako te pobijedi, da ga gurnemo u top 5 preko tebe - Naravno."

"Seane, hajde preleti pola svijeta da bi se borio za pet tjedana protiv kineskog prvaka - LMAO", našalio se u jednom od Tweetova.

Nakon što je doživio poraz od Jareda Cannoniera, Strickland je upisao dvije vrijedne pobjede; prvu protiv Imamova, a drugu prije mjesec dana protiv Abusa Magomedova. Hoće li UFC popustiti njegovom ultimatumu, vidjet ćemo u ponedjeljak.

Linker
20. rujan 2024 10:46