UFC

Popularni reper Drake opet šokirao javnost iznosom svoje oklade: Po tko zna koji put vjeruje u Adesanyu

Drake

 IMAGE PRESS AGENCY Nurphoto Via Afp
Drake je opet odlučio vjerovati Israelu Adesanyu, a hoće li mu se to opet obiti o glavu saznat ćemo uskoro

Popularni kanadski reper odlučio je opet "uložiti" veliku cifru te se okladiti na svog, možemo reći "prijatelja" Israela Adesanyu koji će večeras u Perthu pokušati vratiti titulu koju je nekoć držao protiv južnoafričke uzdanice Dricusa Du Plessisa.

"Nekada dobijete, nekada dobijete, ali nikad ne odustajete".

Tako bi Drake mogao opisati svoju povijest klađenja, posebno kada se radi o podršci bivšeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji, Israela Adesanye. Ovaj popularni reper, poznat po tome što voli ulagati novac na UFC borbe, nikada nije okrenuo leđa "The Last Stylebenderu", iako mu je ta strategija već donijela značajne gubitke. Međutim, to ga nije spriječilo da ponovno stavi svoj novac na Adesanyu, dok se ovaj priprema za borbu protiv Dricusa du Plessisa na UFC-u 305, u subotu.

37-godišnjak nedavno je otkrio svoj najnoviji ulog – stavio je 450.000 dolara na Adesanyinu pobjedu, u nadi da će ponovno osvojiti pojas prvaka u srednjoj kategoriji u glavnoj borbi u Perthu, Australija. Ako Adesanya opravda njegovo povjerenje, vratit će 855.000 dolara u borbi koja je, prema mišljenju kladioničara, gotovo izjednačena, nekoliko sati prije nego što Adesanya i du Plessis uđu u oktogon.

Iako je Adesanya bio blagi favorit uoči tjedna, kvote su se više puta mijenjale uoči jednog od najiščekivanijih okršaja za naslov u srednjoj kategoriji u novijoj povijesti spomenute kategorije.

Linker
18. rujan 2024 22:28