UFC

Par dana prije njegovog povratka, ženska osoba podigla višemilijunsku tužbu protiv Conora McGregora

Conor McGregor
 CHARLES ECKERT/AFP
Nedugo nakon nastupa na UFC 257 priredbi, Conora McGregora čeka novi posjet sudu

Teško je ovakva vijest mogla doći u lošije vrijeme za Conora McGregora. Samo pet dana prije nego što će najpopularniji MMA borac na svijetu ponovno zakoračiti u Octagon, pojavila se vijest da je neimenovana ženska osoba irskom sudu podnijela višemilijunsku tužbu protiv njega.

Kako javlja Irish Independent, ženska osoba optužila je McGregora za nanošenje fizičkih ozljeda. Zbog pravnih razloga više detalja nije poznato, no saznaje se kako je odvojenu tužbu podnijela i njena majka. Tužba je podnesena jučer, a optužen je i McGregorov suučesnik. Kako se doznaje, žene žele odvojene procese, a njihovi pravni predstavnici nisu bili raspoloženi za komentare, samo su rekli kako je predana sva potrebna dokumentacija. Poznato je samo da će tužitelji tražiti višemilijunski iznos odštete.

Zato je za izjavu bila spremna Conorova glasnogovornica, Karen J. Kessler.

"Nakon detaljne policijske istrage, a koja je uključivala razgovore sa svjedocima i drugim izvorima te uz ispitivanje snimki i uz suradnju Conora McGregora, ove optužbe smo kategorički odbili. Tužitelj zna da su činjenice u suprotnosti s tvrdnjama iznesenim u tužbi. Gospodin McGregor osporava sve tvrdnje i vjeruje da će pravda prevladati", glasila je službena izjava.

Ovo je samo jedan u nizu sličnih problema s kakvima se Conor McGregor susreće posljednjih godina. Do sada je isplatio određenu količinu novca oštećenim stranima, no ozbiljnijih pravnih posljedica nije imao. Bit će zanimljivo pratiti što će se dogoditi ovog puta, no prije toga ćemo vjerojatno putem irskih medija saznati više detalja o razlogu podizanja ove optužnice.

Linker
20. rujan 2024 16:25