UFC

Paddy Pimblett želi dovesti UFC na kultni stadion Liverpoola: ‘Razgovarao sam s izvršnim direktorom...‘

Paddy Pimblett

 IG
Pimblett koji je i sam strastveni navijač Liverpoola smatra da to nije daleko od realizacije

Paddy Pimblett smatra da UFC nije daleko od toga da organizira priredbu na kultnom stadionu Liverpoola - Anfieldu.

Ovaj vikend, Pimblett se vraća u akciju protiv Bobbyja "Kinga" Greena na UFC-u 304. Ako pobijedi, mnogi će to smatrati njegovom najvećom pobjedom u dosadašnjoj karijeri unutar promocije. Bez obzira na ishod, već sada se smatra jednim od najistaknutijih imena u svijetu mješovitih borilačkih vještina. S tim na umu, nije iznenađenje da je "The Baddy" uvjeren kako bi mogao rasprodati stadion Liverpoola ukoliko bi mu se pružila prilika da tamo bude glavna zvijezda večeri.

U nedavnom intervjuu za Liverpool Echo, Pimblett je otkrio da su određeni razgovori već vođeni. "Razgovarao sam s ljudima na Anfieldu o tome. Razgovarao sam s izvršnim direktorom Liverpoola i svi su spremni i voljni organizirati događaj. Žele to učiniti."

"Rekli su mi to puno puta. Kad idem na utakmice Liverpoola, sjedim u Legends Loungeu, a bio sam i u prostoriji gdje sjedi izvršni direktor i oni žele to učiniti. Volio bih da UFC stupi u kontakt s njima i da to realiziramo."

Pimblett je dodao: "Ne mora to biti borba za naslov, rasprodao bih to i bez titule. Koliko sada ima Anfield? 60,000, a sa sjedalima na terenu 70,000, 80,000? Rasprodao bih to, obećavam vam."

Linker
10. rujan 2024 16:05