UFC

Mike Perry: 'Ne namjeravam više slušati trenere, a u kutu na borbi mi je dovoljna moja djevojka'

Mike Perry s djevojkom
 Instagram
UFC-ov borac Mike Perry odlučio je u potpunosti promijeniti svoj način života i priprema za borbu. Otkrio je kako mu treneri više ne trebaju te da u idućoj borbi želi u kutu vidjeti jedino svoju djevojku.

Nakon serije žestokih prepirki s Darrenom Tillom, Mike Perry šokirao je izjavama koje se tiču njegovih idućih borbi. Kako je on trenutno bez tima s kojim trenira, a najavio je kako se spreman boriti već sutra ako je potrebno, upitan je koga bi doveo u svoj kut. Malo je reći da je odgovorom neugodno iznenadio, ako nas zapravo kod njega još uvijek išta može iznenaditi.

"Moja djevojka, samo ona. Ili ona i njena prijateljica", rekao je Perry u razgovoru za MMA Junkie, da bi odmah nastavio s objašnjenjem: "Ne namjeravam više slušati trenere koji ti govore da radiš ono što oni ne bi. Treba mi samo netko tko će mi držati fokusere. Najviše bih volio da ih mogu držati sam sebi. Zapravo, ne treba mi nitko, spreman sam boriti se za svoj život."

28-godišnji Perry slavio je samo dva puta u posljednjih sedam borbi, a sad je čini se pronašao razlog za to. Potvrdila je da su mu problem bili treneri, za koje kaže da su zapravo višak te ih od sada ne namjerava koristiti.

"U kutu mi treba jedino netko tko će mi dodati bocu vode, obrisati mi glavu i staviti mi led na vrat. Moja iduća borba vjerojatno neće trajati dulje od pet minuta, no ako se to dogodi, treba mi ta boca vode. Ono što mi ne treba su savjeti. Nikad u karijeri nisam dobio pravi savjet. Zapravo, ne znaju što bi ti rekli jer su svjesni kako oni sami to ne bi nikad bili spremni napraviti. Još uvijek nisam shvatio kako posao trenera zapravo funkcionira. Nije niti bitno", objasnio je "Platinum", koji je u posljednje vrijeme prošao kroz neke životne turbulencije.

Još jednom je napustio tim u kojem je trenirao, a onda je raskinuo sa suprugom Danielle, s kojom je sama veza bila jedan teško opisivi kaos. Više puta raskidali su zbog ljubomore, a onda su se prošle godine konačno pomirili i vjenčali. Niti to nije trajalo dugo. Nedugo prije izbijanja pandemije, Danielle se odselila, a Perry se vrlo brzo našao u zagrljaju mlade Latory Gonzalez. Kao što je već naveo, u kutu na svojoj idućoj borbi želi jedino nju.

Linker
20. rujan 2024 08:03