UFC

Khabib odbio Ultimate Fighter s Conorom McGregorom

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov
 screenshot/YouTube
Khabib Nurmagomedov nema namjeru više imati ikakvih poslova s Conorom McGregorom

Iako se Khabib Nurmagomedov priprema za borbu protiv Justina Gaethjea, koju će odraditi 24. listopada, a Conor McGregor je u potpuno drugačijim poslovima, tema njihovog eventualnog revanša i dalje je aktualna. Isto tako, nema sumnje kako bi UFC njih dvojicu volio ponovno vidjeti u Octagonu te u svemu što ide uz to. Zapravo, ovog puta bi voljeli vidjeti čak i više od toga, no čini se da im se želja neće ostvariti.

Naime, Khabibov menadžer Ali Abdelaziz je otkrio kako je Dana White imao ideju spomenuti dvojac angažirati kao trenere u The Ultimate Fighter showu. Ipak, za tako nešto baš i ne postoje neki veliki izgledi.

"Prošlog me tjedna Dana nazvao i pitao što mislim o tome da, ako Khabib pobijedi, organiziramo Ultimate Fighter s njim i Conorom na ESPN-u. Rekao sam da ne mogu odmah odgovoriti te da ću razmisliti. Dodao je kako bi isto vrijedilo i za Gaethjea, ako on pobijedi", rekao je TMZ-u poznati MMA agent, koji je predstavnik oba sudionika UFC 254 glavne borbe, dodavši: "Bilo bi to nešto uistinu veliko. I završilo bi u bolnici jer bi Khabib prebio Conora i cijeli njegov tim."

No, odmah nakon toga je potvrdio kako se to neće dogoditi. Khabib shvaća da bi tako što vodilo prema revanšu, a to je nešto što McGregoru ne namjerava dati. Ukratko, odbio je sve poslove koji uključuju njega i Irca.

"Ipak, on može zaboraviti na Khabiba. Taj revanš neće se nikada dogoditi. To je završena priča i Khabib se više nikad neće boriti protiv Conora McGregora", zaključio je.

Ovo se itekako uklapa u ono što se čini da bi mogao biti plan UFC-ovog prvaka. Naime, spominje se opcija u kojoj će Khabib odraditi borbu protiv Gaethjea te još jednu, nakon koje bi se umirovio. Njegov savršen scenarij bio bi okršaj s Georgesom St-Pierreom u travnju iduće godine.

Linker
20. rujan 2024 18:52