UFC

Kevin Holland potvrdio da je umirovljen: ‘Ne mogu pogriješiti kad sam na psihodelicima‘

Kevin Holland

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
U posljednjem meču je izgubio od Khamzata Chimaeva

Borac srednje kategorije Kevin Holland prošlog je mjeseca iznenadio mnoge svojim umirovljenjem koje je najavio putem svog Instagram profila. Iako mu većina nije vjerovala, Holland je još jednom rekao kako je i službeno umirovljen sve dok ‘‘nešto dobro‘‘ ponovno ne iskoči.

‘‘Imao sam dobar niz. Za malo više od mjesec dana punim 30 godina. Naplatio sam se, izlazim. Sljedeći odabir karijere?‘‘, napisao je tada Holland.

No, jučer je potvrdio da je mislio ozbiljno:

‘‘Dakle, ja sam umirovljen, službeno umirovljen. Umirovljen sam od borbi. Imao sam dobre borbe, zaradio dosta novca, dobra karijera. Vidim da neki ljudi po internetu pišu da je to zbog toga što sam svjestan da nikad neću osvojiti pojas, misle da je to zbog psihodelika. Ja na psihodelicima ne mogu pogriješiti. Izgubio sam od nadolazećeg mladića, a toga sam se uvijek bojao‘‘ rekao je Holland.

‘‘Ali s druge strane, ja sam jako, jako sretan. Ako nešto nešto dobro magično iskoči, ali ja sam sretan kako je sve sada. Chimaev me je stavio na jako dobro mjesto u životu, volimo tog tipa. Razmišljam da si kupim njegov poster i stavim ga u kupaonicu‘‘, zaključio je Holland.

Kevin trenutno ima 29 godina i poprilično je nevjerojatno da se sada umirovi. U UFC-u je od 2018. godine gdje je imao uspona i padova, a gubio je od samog vrha kategorije. Nije poznato kakva mu je situacija sa ugovorom i UFC-om, no ukoliko odluči bolju zaradu potražiti negdje drugdje, morat će prvo odraditi obaveze prema njima.

Linker
20. rujan 2024 18:23