UFC

Justin Gaethje veličao Conora McGregora u posljednjem obraćanju: ‘On je strašan borac i još k tome zabavan‘

Conor McGregor

 INDEPENDENT PHOTO AGENCY Independent Photo Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

Dijelili su istu kategoriju, jedan je bio dvostruki prvak, dok je drugi bio privremeni prvak i dvostruki izazivač za pojas; Conor McGregor i Justin Gaethje uvijek su bili blizu međusobnog dvoboja, no to ipak nikada nismo imali priliku gledati. Izgleda da Justin gaji simpatije prema slavnom Ircu, te je u intervjuu iskazao veliko poštovanje. Objasnio je zašto smatra da Irac ima tako veliku bazu fanova te ga cijeni zato što je najplaćeniji sportaš svijeta.

"Conor McGregor je najplaćeniji sportaš na svijetu radi nekoliko razloga. Dva su razloga koja možemo izdvojiti; on je nevjerojatan borac i jako je zabavan. Spoj te dvije stvari daje dobitnu kombinaciju." - komentirao je Justin.

Gaethje je do ulaska u UFC organizaciju imao skor 18-0, no odmah nakon potpisa je bačen u vatru te upisao dva uzastopna poraza od Eddiea Alvareza i Dustina Poiriera, s kojime će za dva mjeseca imati revanš. Zatim je zaredao četiri atraktivne pobjede nokautima, te je time izborio poziciju prvog izazivača. Protiv Khabiba u borbi za pojas se nije dobro proveo, kao niti godinu i pol kasnije protiv Charlesa Oliveire. Od obojice je izgubio prekidom.

Prije dva i pol mjeseca vratio se pobjedom protiv Rafaela Fizieva, a uskoro ga čeka borba za ‘BMF‘ pojas protiv Dustina Poiriera. Dustin je također izgubio od Khabiba i Oliveire u borbi za pojas, ali za razliku od Gaethjea, Dustin se uspio jako dobro naplatiti u borbama protiv Conora McGregora.

Linker
20. rujan 2024 14:33