UFC

Johnny Walker i dalje se nada napadu na titulu: ‘Moje vrijeme dolazi, idem naprijed sve dok to ne ostvarim!‘

Johnny Walker 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Lijepo je vidjeti motiviranog Walkera punog vjere, no, da bi ostvario sve ono o čemu je govorio, definitivno će se morati dobro namučiti u kavezu

Nekadašnju veliku UFC-ovu uzdanicu u poluteškoj kategoriji, Johnnyja Walkera, ove subote očekuje novi nastup. Težak poraz nokautom doživio je u svom posljednjem meču, odnosno, u revanšu protiv Magomeda Ankalaeva s kojim je prethodno odradio meč bez pobjednika, i to zbog ilegalnog koljena.

Ove subote u Saudijskoj Arabiji, Walkera očekuje Volkan Oezdemir. Važan je ovo meč za obojicu ukoliko žele još jednom pokušati napraviti neki ozbiljniji rezultat, a u to vjeru nije izgubio Johnny Walker. Walker je rekao da još uvijek vjeruje da se može boriti za UFC-ovu titulu prvaka u poluteškoj kategoriji:

‘‘Nadam se da će me ova pobjeda gurnuti malo više na rang ljestvicama, nakon čega želim ostvariti još jednu ili dvije pobjede, i onda se, znate, nadam onome o čemu uvijek govorim – o napadu na titulu. Moje vrijeme dolazi, prijatelji, a ja ću nastaviti ići naprijed sve dok to ne ostvarim‘‘, rekao je Walker za MMA Junkie.

‘‘Život je putovanje kroz koje trebate ići s hrabrim srcem u onome što radite, učiti iz svojih pogrešaka i uvijek se vraćati jači. Sve se odigrava onako kako je Bog zapisao, sve se događa u pravo vrijeme. Sretan sam zbog ovog meča‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti motiviranog Walkera punog vjere, no, da bi ostvario sve ono o čemu je govorio, definitivno će se morati dobro namučiti u kavezu. Oezdemir je njegova prva prepreka, a hoće li ju uspješno premostiti i tako se približiti cilju kojeg je danas iznio, saznat ćemo već ove subote na UFC-ovoj priredbi u Saudijskoj Arabiji.

Linker
14. rujan 2024 22:28