UFC

Israel Adesanya o meču sa Seanom Stricklandom: ‘Napravit ću da izgleda jednostavno, slomit ću mu vilicu!‘

Jul 8, 2023; Las Vegas, Nevada, USA; UFC Fighter Israel Adesanya after the fight between Robert Whittaker and Dricus Du Plessis during UFC 290 at T-Mobile Arena.,Image: 788010886, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Svjestan je i da će biti vatreno prije borbe

Israel Adesanya konačno zna svoj sljedeći zadatak. UFC se vraća u Australiju po drugi put 2023. s UFC-om 293 9. rujna, prvim nastupom promocije u Sydneyju od studenog (11. mjesec) 2017. godine. Trebalo je malo više vremena nego inače da potvrdi glavni meč večeri, ali naslov u srednjoj kategoriji bit će glavni ulog kao što je planirano. Izazivač neće biti prvotno očekivani Dricus Du Plessis, koji liječi ozljedu stopala dok Sean Strickland preuzima njegovo mjesto da bi pokušao skinuti Adesanyu s trona.

"Nikad nikoga ne podcjenjujem. Upravo sam razmišljao o Michaelu Bispingu protiv Lukea Rockholda kada ga je Bisping konačno pobijedio, uzeo borbu dva tjedna prije i šokirao sve. Ne shvaćam ovo olako. Ne podcjenjujem ovog tipa, ali u isto vrijeme, ne precjenjujem ga. Želim da ovo izgleda jednostavno. Učinit ću da ovo izgleda lako zbog posla koji trenutno radimo i načina na koji ja sada radim. Jednostavno znam", rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

Nije tajna da je Strickland jednako neustrašiv s njegovim riječima ili djelima, bilo u oktogonu ili izvan njega. Ponekad je to na njegovu štetu, kao što se vidi u nedavnim gubicima od Alexa Pereire i Jareda Cannoniera.

Svjestan je i da će biti vatreno prije borbe, ali naposljetku, Adesanya se ne osjeća uznemirenim zbog mogućih bodljikavih stavova s ​​kojima će se i dalje grditi.

"Samo neki galamdžija koji priča preko i glasnije od tebe da pokuša izgledati kao da ima nešto za reći. On nema što reći, stvarno. Zato su ljudi uzbuđeni zbog konferencije za novinare jer je to njegovo mjesto na kojem će zablistati, pretpostavljam, ali i ja mogu pričati kao on. Ja samo odlučujem kada ću koristiti usta, a kada ne. Na kraju krajeva, ako će pričati sa mnom usred borbe, slomit ću mu vilicu, nadrapat će kao i Costa", zaključio je.

Linker
20. rujan 2024 14:27