UFC

Ian Machado Garry: ‘Jedino netko mog kalibra može pobijediti Leona Edwardsa i oduzeti mu pojas‘

 Ian Garry 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nakon ovakvih riječi, eventualni poraz od Pagea uistinu bi loše izgledao za Garryja

Velika enigma čeka Iana Machada Garryja ove subote na UFC 303 priredbi. Michael ‘‘Venom‘‘ Page nezgodan je protivnik neovisno o tome koliko je netko dobar na nogama, a vidjet ćemo hoće li Garry uspjeti proći i ovaj test na putu do onoga što najviše želi.

Neki dan rekao je da su jedino Shavkat Rakhmonov i Leon Edwards jedina dva adekvatna protivnika za njega, a jučer je otišao i korak dalje. Naime, Garry je rekao da je on trenutno jedini borac velter kategorije u UFC-u koji može pobijediti prvaka Edwardsa:

‘‘Teško se kladiti protiv Edwardsa. Teško je pogledati što je sve on učinio posljednjih godina i koliko je ustvari napredovao i narastao kao borac. On je jako, jako talentiran. Proveo sam neko vrijeme u njegovoj dvorani sve dok se nije usrao u krevet i dok mu se treneri nisu prepali, ali jako je talentiran. Svestran je i problem je za svakog borca u diviziji‘‘, rekao je Garry za MMA Junkie.

‘‘Jedino netko mog kalibra, ili eventualno Shavkatovog, može doći i pobijediti ga te tako uvjeriti sve da smo mi nova generacija koja mu može oduzeti pojas. Po meni, krajem sedmog mjeseca će Leon i dalje biti prvak, a Shavkata vidim kao lika koji će sljedeći dobiti tu priliku‘‘, pojasnio je.

Nakon ovakvih riječi, eventualni poraz od Pagea uistinu bi loše izgledao za Garryja. Kako god, dobra stvar je što ima samopouzdanja i visoko mišljenje o sebi, no, na kraju će sve to morati dokazati u kavezu protiv nešto jačih protivnika.

Linker
16. rujan 2024 08:59