UFC

(FOTO) Cerrone dobio personaliziranu verziju svog omiljenog napitka

Donald Cerrone
 screenshot/Youtube
Ulaskom u tjedan borbe protiv Conora McGregora, Donald Cerrone dobio je do sada vjerojatno njemu najdražu sponzorsku gestu. Njegov omiljeni proizvođač piva na tržište je pustio personaliziranu ambalažu svog proizvoda.

Cerroneova najdraža pivovara izbacila je proizvod kojeg je nazvala "Cowboy Can", a koji se u tjednu borbe našao na policama prodavaonica u Las Vegasu. Time naravno namjeravaju navesti sve prisutne Cerroneove fanove na konzumaciju istog, no sretan zbog te časti je i sam popularni UFC-ov borac.

On je tu ambalažu predstavio ESPN-ovom Brettu Okamotu koji je dobio još personaliziraniju verziju s osobnim Kaubojevim potpisom. Što se tiče borca, on je već nekoliko puta tijekom posljednjih tjedana spomenuo svoje omiljeno pivo, dodavši kako mu borba u velter kategoriji osigurava pripreme gdje se može opustiti uz taj napitak.

Borci su inače već krajem prošlog tjedna krenuli sa svojim posljednjim dijelom priprema i to na licu mjesta, u Las Vegasu. Conor je zbog vremenske razlika došao puno ranije, dok je Cerrone na svom ranču ostao koliko god dugo je mogao.

U srijedu je na rasporedu velika konferencija za medije gdje se očekuje poseban show, a fanovi su nestrpljivi vidjeti što će McGregor napraviti na svom prvom javnom američkom obraćanju nakon punih 15 mjeseci. Cerrone će pokušati ostati opušten, a najavio je kako ga isprovocirati može jedino situacija gdje se McGregor namjeri na njegovu obitelj.

Linker
19. rujan 2024 15:46