UFC

‘Daleko od stvarnosti‘ - Khabib nije propustio priliku, evo što je sve poručio poraženom McGregoru

Khabib Nurmagomedov
 VITALY TIMKIV, Sputnik via AFP
Nedugo nakon završetka UFC-a 257, težak poraz slavnog Irca prokomentirao je i njegov najveći rival

Khabib Nurmagomedov pozorno je pratio UFC 257 priredbu i čini se kako nije propustio prokomentirati težak poraz svog najvećeg rivala Conora McGregora.

Irac se u ranim nedjeljnim satima vratio u UFC-ov kavez po prvi puta nakon 12 mjeseci, no nije opravdao ulogu favorita i Dustin Poirier nanio mu je težak poraz tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Borbu svojih nekadašnjih izazivača gledao je i Khabib koji se oglasio nedugo nakon završetka uzbudljivog borilačkog događaja u Abu Dhabiju.

"Evo što se dogodi kada promijenite tim, napustite sparing partnere koji su vas učinili prvakom i kada sparirate s malom djecom, daleko o stvarnosti", napisao je Khabib na Twitteru poruku za koju se vjeruje da je upućena McGregoru.

Conor je uoči UFC-a 257 pričao o fizičkoj transformaciji za povratak u laku kategoriju. Spominjao je McGregor novi sustav treninga koji mu je u tome pomagao i koji je prakticirao tijekom priprema u Portugalu. No, spomenimo da su s njim u pripremnom kampu, kao i u ovoj borbi, bili njegovi dugogodišnji treneri, uključujući onog glavnog Johna Kavanagha, kao i onog za udaračke tehnike Owena Roddyja...

Linker
10. rujan 2024 07:51