UFC

Cormier Conorovu ozljedu vidi kao priliku za buduće protivnike: ‘Kada su u pitanju Topuria i Makhachev, moglo bi biti nešto‘

Conor McGregor 

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Puno je onih koji su ovakav scenarij i očekivali, iako McGregor nema nikakvu povijest otkazivanja mečeva

Da je sve bilo kako treba, ove subote svjedočili bismo povratku u kavez najveće UFC-ove zvijezde, Conora McGregora. Međutim, lom malog prsta na nozi spriječio je takav scenarij te ćemo na povratak Irca čekati još duže, ako ga ikada i dočekamo. Conor obećava, no Dana polako postaje nestrpljiv.

Ozljeda se dogodila na istoj nozi koju je McGregor slomio u svom posljednjem meču protiv Poiriera, a Daniel Cormier upravo u tome vidi priliku za sve buduće protivnike popularnog Irca. On smatra da bi ovo povlačenje zbog ozljede sada svi mogli napadati:

‘‘Mislim da je sve to potrajalo ovoliko dugo jer McGregor itekako ima jako puno toga za izgubiti. Isto tako, čuo sam da je slomljeni palac na istoj nozi koja je bila slomljena. Kada pogledate sve to, shvatit će te da je to idealna prilika za sve njegove buduće protivnike. Vi i Conor se možete natezati, ali to će biti samo hrpa riječi. No, kada su u pitanju Topuria i Makhachev, od toga bi moglo biti nešto‘‘, rekao je Cormier u ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ podcastu.

‘‘Kada imate pojas, uvijek možete pisati Conoru i on će vam odgovoriti. Leon Edwards bi tu isto trebao nešto reći, trebao bi ga prozvati i reći da se mora boriti i sa slomljenim prstom‘‘, dodao je.

Puno je onih koji su ovakav scenarij i očekivali, iako McGregor nema nikakvu povijest otkazivanja mečeva. Vidjet ćemo hoće li ispuniti obećanje i vratiti se u drugom dijelu ove godine, iako je sve manje onih optimističnih koji vjeruju u njegove riječi.

Linker
20. rujan 2024 10:35