UFC

Chimaev brzo uzvratio Nateu Diazu: ‘Nije te sramota otvarati usta, a deset puta si odbio meč‘

Khamzat Chimaev i Gilbert Burns

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Čečensko-švedski borac nije dobro prihvatio Diazove jučerašnje navode

Zanimljive informacije iznio je jučer Nate Diaz. Popularni UFC-ov borac u velikoj je potrazi za sljedećim protivnikom, a pregršt imena spominjalo se u tom kontekstu proteklih mjeseci.

Proteklih dana, među njima je isplivalo ime i Khamzata Chimaeva. Mnogi ne razumiju smisao tog meča, jer Chimaev je jako blizu napadu na pojas u velter kategoriji, dok Diaz nije niti rangiran. Stilski Chimaev također ne leži Diazu, ali realnost je da se oba borca žele što prije boriti, protiv bilo koga i bilo gdje.

Diaz je međutim opovrgnuo te navode, napisavši na svom Twitteru kako ne razumije zašto se Conor i Chimaev spominju u tom kontekstu.

''Kamzits (Khamzat) i Conor su na listi ozlijeđenih pič**ca. Stoga ne razumijem zašto pričaju sranja, kad su polomljeni.'', napisao je Diaz, pritom isticavši da Chimaev i McGregor nisu opcije, jer su navodno obojica ozlijeđeni.

Teško je povjerovati da Chimaev nije opcija, jer Khamzat konstantno putem društvenih mreža proziva razne borce i željan je novog nastupa. Informacija o nekakvoj težoj ozljedi Chimaeva apsolutno nema i nameće se pitanje priča li Diaz istinu. Khamzat je iznio svoju stranu priče.

''Kujice, nije te sramota otvarati usta, a deset puta si odbio meč.'', poruka je Chimaeva na Twitteru, upućena Diazu.

Hoće li UFC uistinu upariti ovaj dvojac, saznat ćemo svakako. Ali dojam je kako ima puno zanimljivijih i smislenijih mečeva za obojicu.

Linker
20. rujan 2024 18:41