UFC

Beneil Dariush otkrio favorita između Chandlera i Poiriera: ‘Previše je fokusiran da bude zabavan‘

Poirier i Chandler

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Dao je i svoju prognozu kako bi meč trebao teći

Ovog vikenda nas čeka okršaj dvojice rangiranih boraca lake kategorije, a radi se dakako o Dustinu Poirieru i Michaelu Chandleru. Poirier je trenutno drugi dok je Chandler peti, a cijeli event će kulminirati borbom Israela Adesanye i Alexa Pereire za titulu srednje kategorije.

Iako Poirier dolazi iz poraza od Oliveire, s razlogom je drugi na listi izazivača. Prije tog poraza dvaput je pobijedio Conora McGregora, iako je u borbama za titulu gubio i od Khabiba i od Oliveire. S druge strane Chandler također ima poraz od Oliveire u borbi za titulu, ali je i gubio od Gaethjea. U trenutno posljednjem meču je brutalno nokautirao Tonyja Ferugusona, tako da ne čudi što je opet dobio nekog iz samog vrha.

Beneil Dariush je nedavno svladao Mateusza Gamrota i tako došao do osme pobjede zaredom, ali nekako ga se uvijek izostavlja iz razgovora oko sljedećeg izazivača. Bez obzira na to komentirao je ovaj meč u svojoj kategoriji i otkrio favorita.

‘‘Tri su runde? Ako se Chandler bude pametno borio, trebao bi pobijediti u ovoj borbi. No, mislim da je trenutno fokusiran da bude zanimljiv i fanovima zabavan i tako se dovodi u loše situacije. Ako dođe tamo i bude konzervativan na nogama, bude hrvao, mislim da može pobijediti‘‘, rekao je Dariush.

‘‘Ali u stvarnosti, mislim da će Poirier pobijediti jer će Chandler pokušati biti više nego što treba biti i mislim da će izgubiti borbu zbog toga‘‘, zaključio je Dariush.

U zadnje vrijeme se često govori da bi pobjednik te borbe mogao biti sljedeći izazivač, ali se nadamo kako Dariush neće biti izostavljen iz tih razgovora.

Linker
16. rujan 2024 17:36