UFC

Aljamain Sterling ne shvaća O‘Malleya ozbiljno: ‘Prepolovit ću ga na pola u jednoj rundi‘

Aljamain Sterling  

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ovo će biti svojevrstan sudar stilova

Trećom uzastopnom obranom titule bantam kategorije Aljamain Sterling je konačno počeo dobivati priznanja kakva je i zaslužio. U jednom iznimno kompetitivnom meču koji je u konačnici mogao otići na bilo koju stranu, Sterling je uspio podijeljenom sudačkom odlukom obraniti pojas. Nakon velike obrane u kavez je ušao Sean O‘Malley što je u konačnici dovelo do naguravanja i promocije koju su obojica trebala da bi se njihov potencijalni meč što bolje izreklamirao.

‘Sugar‘ je borac čiji ‘hype train‘ i dalje uspješno vozi, još pogotovo nakon posljednje pobjede protiv Petra Yana u kojoj su mu jako malo ljudi dali šanse. On je u tom meču pametno iskoristio dizelaški ulazak u meč sjajnog Rusa te glatko dobio prvu rundu, te prema dva suca i jednu od posljednje dvije runde što je u konačnici bilo dovoljno da pobijedi i zacementira svoje mjesto izazivača. Aljamain nikako nije impresioniran O‘Malleyem, dapače niti ga ne doživljava pretjerano ozbiljno.

"Ako mogu rušiti nabijenog borca poput Henryja Cejuda koji je olimpijski prvak i ima jako dobru obranu od rušenja, što ću tek onda napraviti Seanu O‘Malleyu? Mislim da ću ga prepoloviti u jednoj rundi. Napravit ću mu isto što i Sandhagenu; krenut ću naprijed, čekati da baci udarac nogom, ulovit ću mu nogu, srušiti ga i prepoloviti" - zaključio je Sterling.

O‘Malley je spominjao borbu u osmom mjesecu ove godine, što bi obojici dalo do tri i pol mjeseca za pripreme, tako da je moguće da ćemo ih tada i gledati. Ono što je zajedničko obojici je to da su na ‘iglene uši‘ obojica uspjeli pobijediti Petra Yana, svatko svojim stilom borbe.

Linker
20. rujan 2024 16:36