Regija

'Savage' već za dva tjedna ponovno u ringu

Alen Babić
Nakon onako impresivnog debitantskog tjedna u profi boksu, u kojem je ugrabio dvije ekspresne pobjede i nastup na velikom eventu u Londonu, ne čudi interes za nastavak karijere hrvatskog boksača Alena Babića (2-0).

Odmah nakon što je svladao Morgana Dessauxa u 02 Areni, "Savage" je izrazio želju za što bržim povratkom u ring. Ta će mu se želja i ispuniti jer će već za nešto više od dva tjedna, 19. rujna, boksati u talijanskoj Firenzi. Za sada se ne znaju detalji s obzirom da je tek informacija objavljena na službenom Instagram profilu njegovog kluba u Zagrebu - BK Leonardo. No, ime protivnika i ostale informacije bi trebale biti poznate u narednim danima.

Babić je oduševio našu boksačku i sportsku javnost svojim tjednom iz snova u kojem je debitirao u profi ringu. Kao prekaljeni amater je otišao u London pomoći Dilianu Whyteu u njegovim pripremama za vrlo bitan nastup. No, već nakon prvog sparinga Babić je oduševio britansku zvijezdu koja ga je "uzela pod svoje" i organizirala mu dva meča u tjedan dana. Drugi nastup se dogodio upravo na njegovoj velikoj priredbi u O2 Areni. Član BK Leonardo iz Zagreba mu je vratio na najbolji mogući način; s dva impresivna nokauta u dva meča!

Linker
24. rujan 2024 19:17