Regija

Posljednja najava Babića pred meč: 'Očekujte nešto drugačije, donosim boks stare škole!'

Alen Babić
 screenshoit/YouTube (Matchroom Boxing)
Alen Babić najavio je za sutrašnji meč ono što želi da svi od njega uvijek očekuju

Nakon što je uspješno odradio vaganje za meč protiv Shawndella Wintersa, koji će sutra odraditi u engleskom Brentwoodu, Alen Babić kratko je porazgovarao s novinarima Sky Sportsa. Oni su bili iznenađeni što je Alen, nakon jučerašnje žestoke konferencije za medije, danas cijeli posao odradio smireno. Čak niti kod sučeljavanja sa Shawndellom Wintersom nije bilo nikakvih povišenih tenzija. Upitan je zbog toga je li toliko zagrijan za meč da je odlučio sve što ima ostaviti za sutra.

"Jako sam zagrijan za meč. Ono što ste jučer vidjeli bio je Savage, a ovo danas je Alen. Sad odmaram, a Savage je onaj koji odrađuje sav prljavi posao. Danas je ovdje pred vama smireni momak Alen, spreman za sutrašnji meč", rekao je Babić s osmjehom na licu, ali i s nestrpljenjem koje nije teško primijetiti.

Pitali su ga i što publika nakon onakve konferencije može očekivati. Sve zanima mogu li jednaku žestinu očekivati i u ringu. Babić kao da je samo čekao uputiti poziv publici da je njegov meč nešto što ne smiju propustiti.

"Očekujte nešto drugačije. Gledajte me i vidjet ćete. Donijet ću boks stare škole u novo vrijeme. Ja od prve sekunde idem na nokaut i to svima kažem jer to svi trebaju očekivati od mene. Nemojte trepnuti, propustit ćete nokaut", najavio je hrvatski profesionalac koji sutra odlazi po četvrtu profesionalnu pobjedu.

Meč bi se trebao održati otprilike oko 20 sati i 30 minuta.

Linker
22. rujan 2024 21:24