Regija

Na pomolu je spektakularni ‘bare knuckle‘ obračun: Pao dogovor Vase i Janičića za Zagreb, na potezu je FNC

Vaso Bakočević i Miloš Janičić

 SCREENSHOT (FNC, OKTAGON)
U najavi imamo "crnogorski" obračun u Areni Zagreb

Vaso Bakočević se pobjedom oprostio od MMA sporta, kada ga je ranije ovog mjeseca Filip "Nitro" Pejić pred punom Arenom Pula nedozvoljenim "soccer kickom" udario u glavu. Vaso je tada najavio da će sljedeće avanture imati isključivo u boksu bez rukavica ili kako to on voli reći "na šake".

Ovih dana regionalnim borilačkim kuloarima krenula se širiti teza da je Vaso Bakočević zainteresiran za obračun protiv Miloša Janičića, a danas smo dobili potvrdu u vidu njihovih objava na društvenim mrežama.

Naime, Vaso je objavio prepisku s Janičićem koji je potvrdno odgovorio na njegov upit u vezi borbe na FNC-u 20 koji će se održati u Areni Zagreb, a spomenutu priredbu predvode Miran "Slo Rocky" Fabjan i Aleksandar "Joker" Ilić.

image

Vasin story

IG

Na potezu su sada FNC i Dražen Forgač, a vijest je došla i do majke Vase Bakočevića koja se pita zašto njezin sin ne može ispuniti obećanje jer je rekao da će odmarati do kraja ove godine. Očito je da Vaso zna "namirisati" dobru priliku, a sigurni smo kako bi ova borba sjajno dodatno popunila ionako kvalitetni FNC 20.

Linker
23. rujan 2024 22:31