Regija

Luka Zebec poražen u BKB debiju, ali oduševio organizatore: ‘Potpisao sam ugovor na tri godine‘

Luka Zebec

 Screenshot (youtube, Official Bkb)
Uspio je oduševiti organizatore unatoč izgubljenom meču

Najmlađi takmičar BKB organizacije u povijesti, 19-godišnji Luka Zebec, sinoć je imao svoj debi protiv starijeg i iskusnijeg Johna Colliera, inače bivšeg profesionalnog boksača s preko 20 mečeva. Iako je Luka meč otvorio bolje i konkretnije te osvojio prvu rundu, druge dvije runde ipak su otišle na stranu Colliera. Na kraju se iskustvo pokazalo kao presudan faktor, a iako je izgubio borbu Luka je oduševio organizatore svojim nastupom te su odlučili produljiti suradnju s njime.

"Možda sam neke razočarao, možda neke nisam. Neki kažu da sam pobijedio, neki kažu da nisam. Vlasniku sam se svidio, potpisao sam ugovor na tri godine. Sljedeći meč ćemo doći spremniji, bolji i željniji nokauta." - obratio se Luka svojim pratiteljima na Instagram profilu.

Luka je najmlađi borac BKB organizacije, tako da je pred njim je sigurno dugačka karijera, a također ima i mjesta za napredak. Kako se kaže "Nikad poraz, samo lekcija". Njegov trener i mentor Marko Martinjak, inače najbolji hrvatski BKB borac svih vremena gledajući po rezultatima, također je dogovorio dugotrajnu suradnju sa spomenutom organizacijom. Lukin protivnik John Collier sinoć je nakon meča odradio intervju, te se nije ustručavao da nahvali svog mlađeg protivnika.

"Ti si vrhunski borac, tek ti je 19 godina, moraš se nastaviti boriti."

Koliko lako dolazi do ozljeda na ovakvim mečevima govori i činjenica da je Luka Johnu otvorio arkadu odmah u prvoj rundi, dok je u drugoj rundi John jednim udarcem Luki otvorio lice na lijevom obrazu. Meč je sam po sebi tehnički bio na visokom nivou, a borcima sada ne preostaje ništa drugo nego sanirati ozlijede i okrenuti se novim izazovima.

Cijeli intervju možete pogledati u nastavku članka.

Linker
16. rujan 2024 02:45