Regija

KSW 62 rezultati: Szymon Kolecki lakoćom uništio Szostaka, Bradarić i Krušič izgubili

Tomasz Sarara
 Ksw
Devet borbi održalo se na sinoćnjoj KSW priredbi u Varšavi

Zlatni u olimpijskom dizanju utega iz Pekinga 2008. godine nastavio je s uvjerljivim MMA nastupima na sinoćnjoj KSW 62 priredbi. Szymon Kolecki (10-1, 4-0 KSW) došao je do četvrte pobjede u nizu, a radi se o jubilarnoj desetoj u jedanaest profesionalnih MMA nastupa. Akop Szostak (4-4-0, 0-2 KSW) izdržao je samo 47 sekundi. Inače, Szostak je jedan od najpopularnijih osobnih trenera u Poljskoj.

Kolecki je u borbu ušao izuzetno agresivno i dobro je pogađao boksačkim kombinacija. Akop Szostak pokušao je u par navrata uzvratiti, no njegovi udarci nisu pronalazili metu. Presudan je bio desni aperkat olimpijskog prvaka iz Pekinga. Szostak je završio na podu brutalno nokautiran te je 39-godišnji Szymon nastavio svoj pobjednički niz. Borba se održala u poluteškoj kategoriji i preostaje nada kako će KSW pronaći nešto adekvatnijeg i konkurentnijeg protivnika za idući nastupa Szymona Koleckog.

image
Szymon Kolecki
Instagram (ksw)

U sunaslovnoj borbi večeri susreli su se Andrzej Grzebyk (18-4-0, 2-1 KSW) i Marius Žaromskis (23-10-0, 1-1 KSW). Ovaj dvojac borio se na KSW 56 priredbi u studenom, a tada je Grzebyk izgubio prekidom samo dvije sekunde prije kraja prve runde. Poljski borac slomio je nogu prilikom jednog kicka koji je plasirao u koljeno protivnika iz Litve i to ga je na koncu dovelo do poraza. Neovisno o porazu koji se dogodio prije osam mjeseci, 30-godišnji Grzebyk ušao je u revanš kao veliki favorit i apsolutno je opravdao taj status. Nešto više od dvije minuta trebale su Andrzeju da nokautira Žaromskisa. Uputio je Poljak seriju udaraca ka protivniku, a jedan od udaraca desnom rukom pronašao je bradu Žaromskisa koji završava na podu. Grzebyk posao završava ''GNP-om'' i dolazi do željene osvete. Velteraš iz Poljske bio je na devet pobjeda u nizu prije nesretnog loma noga i zasigurno će imati svašta za reći u najjačoj poljskoj MMA organizaciji.

Lemmy Krušič (20-8-0, 0-2 KSW) otvorio je ovu priredbu borbom protiv češkog borca Davida Martiniaka (5-2-0, 1-1 KSW). Nažalost, ''Wardog'' je poražen tehničkim nokautom nakon nešto manje od tri minute borbe. Više o toj borbi možete pročitati OVDJE.

Hrvatski borac Filip Bradarić (5-4-0, 0-1 KSW) također je nastupio u sklopu ove priredbe. Borac s münchenskom adresom dominirao je kroz prve dvije runde borbe protiv Tomasza Sarare (1-0, 1-0 KSW), no presudila je iscprljenost u trećoj rundi te je Poljak slavio nakon što je Bradarić tapkao zbog kombinacije udaraca i umora. Treba uzeti u obzir kako je hrvatski borac upao u ovu borbu na ''short notice'' samo jedan dan prije same borbe i stoga je razumljiv njegov kondicijski pad. Detaljniji izvještaj te borbe pročitajte na LINKU.

Kompletne rezultate KSW 62 priredbe pročitajte pri dnu teksta.

KSW 62 - rezultati:

Glavna borba večeri:
Szymon Kolecki defeated Akop Szostak via KO, 00:47

Sunaslovna borba večeri:
Andrzej Grzebyk defeated Marius Zaromskis via KO - Round 1, 2:11

Adrian Bartosinski defeated Michal Michalski via TKO - Round 1, 1:53

Tomasz Sarara defeated Filip Bradarić via TKO - Round 3, 1:51

Sebastian Rajewski defeated Artur Sowinski via podijeljena sudačka odluka

Bruno Dos Santos defeated Pawel Politylo via jednoglasna sudačka odluka

Lom-Ali Eskijew defeated Gilber Ordoñez via submission (arm-triangle gušenje) - Round 1, 4:25

Marcin Krakowiak defeated Borys Borkowski via TKO - Round 1, 1:02

David Martinik defeated Lemmy Krušič via TKO - Round 1, 2:45

Linker
20. rujan 2024 09:36