Regija

Hrvatska MMA legenda Ivica ‘Terror‘ Trušček ima novi meč: Pokušat će iznenaditi ‘Princa Bratislave‘

Ivica Trušček

 RONALD GORSIC Cropix
Sigurni smo kako Trušček ima puno veće šanse nego što to slovački obožavatelji slobodne borbe očekivaju

Ivica "Terror" Trušček (44-39, 40 godina) apsolutna je legenda regionalne i europske borilačke scene koja ne planira, bar u skorije vrijeme, okačiti rukavice o klin. Danas smo dobili službenu potvrdu iz Oktagona, najbrže rastuće europske MMA promocije, o tome kako su se odlučili opet angažirati legendarnog Hrvata. Naime, "Terror" je dva puta nastupao pod okriljem Oktagona gdje ima polovičan uspjeh (poraz od Christiana Jungwirtha i pobjeda nad Cihadom Akipom).

Njegov treći protivnik u Oktagonu će biti Robert Pukac (16-13-1) koji će imati ulogu domaćina na priredbi koja će se održati 9. studenog u Bratislavi, točnije u Tipos Areni. Radi se o 32-godišnjem velterašu koji se nalazi u nizu od tri poraza, a zadnji poraz mu je nanio upravo spomenuti Christian Jungwirth na Oktagon 55 priredbi u ožujku ove godine. To je bio revanš koji je predvodio spomenutu priredbu, a Pukac je doživio drugi poraz čime je njihovo rivalstvo praktički završeno. Oktagon 63 predvode Karlos Vemola (37-8) i Samuel "Pirat" Kristofic u meču za titulu u poluteškoj kategoriji.

Naš borac, s druge strane, zadnji put je nastupio protiv Marka Vardjana na FNC 15 priredbi u Ljubljani gdje je upisao pobjedu giljotinom u prvoj rundi. Na isti način je, doduše "tehničkim putem", upisao i svoju predzadnju pobjedu protiv spomenutog Akipe na Oktagonovoj priredbi u Njemačkoj. Akipa je, podsjećamo, prvotno pokazao veliko nepoštovanje prema legendi hrvatskog MMA sporta koji mu je sve to "naplatio" u oktogonu čime je Trušček poslao jasnu poruku svima - on ima još puno toga za ponuditi. Sretno Ivica!

Linker
23. rujan 2024 20:26