Regija

FNC otkrio datum i lokaciju svog sljedećeg eventa: Potvrđen je i nastup ponajveće FNC-ove zvijezde

Draško Stanivuković i Dražen Forgač

 Instagram (banjaluka.gu)
Najveća hrvatska MMA organizacija ponovno dolazi na teritorij Bosne i Hercegovine

Nakon fantastičnog FNC 17 eventa održanog u Beogradu, vodeća MMA organizacija na ovim prostorima najavila je sljedeći event. FNC će po četvrti puta gostovati na teritoriju Bosne i Hercegovine, a nakon Ljubuškog, Bugojna i Sarajeva, na redu je Banja Luka.

Naime, nakon sastanka gradskog vijeća u Banjoj Luci, potvrđeno je kako će FNC gostovati u tom gradu. 13. srpnja (sedmi mjesec) datum je održavanja priredbe. Portal banjaluka.rs prenosi kako je Dražen Forgač odabrao Banja Luku, jer prema njegovim riječima, ‘‘ne postoji grad iz kojeg su dobili više upita i poziva ljubitelja koji prate borilačke sportove i traže dolazak u njihov grad.‘‘

‘‘Zahvaljujem se gradonačelniku Banje Luke i lokalnom partneru - Hektor Fight Nightu koji su nas podržali i pomoći će nam u organizaciji ovog događaja koji nije nimalo jednostavan. FNC je organizacija vrhunske produkcije, nastupit će najpoznatiji borci iz regije, tako da očekujemo vrhunski spektakl, punu dvoranu Borik i pravi spektakl za sve navijače.‘‘, riječi su Dražena Forgača.

Dakle, Sportska dvorana Borik ugostit će FNC 18 priredbu, a radi se o dvorani koja može zaprimiti oko četiri tisuće gledatelja. Sigurni smo kako će sva mjesta biti popunjena.

Inače, nedugo nakon potvrde ovog eventa, potvrđen je i nastup jednog od boraca koji će biti dio tog ‘‘fight carda‘‘. Radi se o Marku Bojkoviću (6-0), ponajvećoj FNC-ovoj zvijezdi i jednom od najtalentiranijih boraca na ovim prostorima.

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

22-godišnji Marko nastupio je u Beogradu početkom ovog mjeseca, ali Brazilac Julio Pereira nije mu pružio ono čemu se ‘‘Skull Crusher‘‘ nadao. Meč je potrajao samo 15 sekundi i završio je nakon prve razmjene udaraca, a Bojković sigurno želi zahtjevnije i zanimljivije izazove. Ne sumnjamo kako ga jedan takav izazov čeka već 13. srpnja (sedmi mjesec) u Banjoj Luci.

Linker
07. rujan 2024 05:45