Ostalo

(VIDEO) Pogledajte 'ludu' reklamu: Stipe od sada ima ekstra kofeinsku kavu koja nosi njegovo ime!

Stipe Miočić postao maneken za kavu
 Screenshot
UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić od sada ima svoju kavu. Ili da budemo precizniji - jedna vrsta kave kompanije "Fire Department Coffee" se zove "Stipe Miocic Extra Strength Coffee".

Radi se o kompaniji koja je u vlasništvu vojnih i vatrogasnih veterana, a kao manekena za svoj novi tip ekstra jake kave su odabrali upravo našeg Stipu Miočića. To naravno ima jako mnogo smisla jer je američko-hrvatski borac i dalje zaposlen u vatrogasnoj postaji, unatoč bogatstvu i slavi koje je u međuvremenu stekao. Novi tip kave sadrži 333 miligrama kofeina u količini koja stane u regularnu šalicu. To je više nego dvostuka količina u odnosu na standardne tipove kave koja ista kompanija proizvodi.

"Ponosan sam jer sam upravo ja bio inspiracija za FDC Ekstra jaku kavu! Ovo je najbolja kava u SAD-u, stvorena za one koji najteže i najviše rade. Ne samo da vas šalica ove kave radi kofeina 'udari' skoro kao i ja, svaka kupnja ove kave pomaže našim vatrogascima koji su prvi na mjestu nesreće", izjavio je UFC prvak povodom izlaska na tržište svoje vlastite kave.

I u "Fire Department Coffee" kompaniji su presretni jer je Miočić pristao biti njihov maneken.

"To što smo započeli suradnju sa Stipom, kolegom vatrofascem i jednim od najvećih teškaških prvaka svih vremena, ima jako mnogo smisla za nas. On predstavlja tipičnu našu mušteriju koja treba savršenu šalicu kave da bi mogao napuniti svoje tijelo koefeinom i kako bi mogao živjeti ovako aktivan život", rekao je čelnik kompanije Luke Schneider.

Linker
22. rujan 2024 08:16