Ostalo

(VIDEO) Boksački prvak prebio navijača i zgrozio javnost: 'Tužno je što sam to učinio zbog nogometa... Sramim se'

 Screenshot (Twitter)
Na velikom udaru kritika nalazi se ovih dana ganski boksač i afrički WBO prvak u supervelter kategoriji Patrick Allotey (40-4). Njega su, naime, prošlog vikenda kamere uhvatile kako na jednoj nogometnoj utakmici napada navijača. Video incidenta postao je viralan, a Alloteyju prijeti ozbiljna kazna...

Sukob se dogodio u nedjelju na Accra Sports Stadionu na kojem su utakmicu igrali Hearts of Oak i Asante Kotoko. Allotey je navodno od razigranog navijača zatražio da se makne s pozicije na kojoj je ovaj slavio pogodak svoje momčadi. Kako se navijač imena Michael Siaw nije micao, tako je Allotey odlučiti na silu riješiti 'problem'...

Allotey je s nekoliko udaraca pred očima publike nokautirao Siawa, napravio mu veliku posjekotinu pored lijevog oka i potom se povukao.

"Da, ja sam osoba na tom videu i sram me onoga što sam napravio kao profesionalni boksač. Zaista žalim zbog toga. Ispričavam se Michaelu Siawu. Ne znam kakve su me to emocije ponijele. Tužno je da je jedna nogometna utakmica potpalila takvu strast u mene i natjerala me da to učinim. Molim vas sve za ispriku. Naučio sam vrlo važnu lekciju", glasila je isprika boksačkog profesionalca.

O cijelom slučaju oglasio se i napadnuti navijač koji tvrdi da nije činio ništa provokativno već je samo slavio pogodak svoje momčadi (Kotoko).

"Nisam imao pojma da je boksač, to sam saznao tek kad je video postao viralan. Nisam učinio ništa čime sam zaslužio taj napad. Samo sam slavio pogodak Kotokoa. On je od mene zatražio da se maknem i prije nego što sam išta shvatio me napao. Njegov menadžer i obitelj od mene traže da povučem tužbu i da sve mirno riješimo, ali još se moram sastati sa svojim ocem pa ćemo skupa donijeti odluku", ispričao je svoju verziju priče Siaw.

Linker
21. rujan 2024 10:53