K1 i Boks

(VIDEO) Nokaut dana: Bivši UFC-ov izazivač danas ruši u boksačkom ringu

Dominick Cruz i John Moraga
 Instagram
Bivši UFC-ov izazivač muha kategorije, John Moraga, prošle je godine napustio najveću svjetsku MMA promociju, nakon čega se posvetio boksu. Već u prvom meču pokazao je koliko dobro zna udariti. Pogledajte aperkat koji smo odlučili predstaviti kao današnji nokaut dana.

John Moraga prije svoje UFC karijere imao je tek jedan boksački meč. Taj izlet iz 2012. godine završio je porazom, no nakon MMA karijere ipak se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi. Proteklog vikenda odradio je meč protiv izvjesnog Brandona Fossa, a ostvario je pobjedu prekidom nakon sjajne serije koja je prvo donijela udarac u područje trbuha, a nakon toga i aperkat koji je završio posao. Pogledajte!

Tijekom svoje MMA karijere, John Moraga upisao je 19 pobjeda i sedam poraza. Svoju svakako najveću borbu imao je u srpnju 2013. godine, kad je napao titulu prvaka UFC-ove muha kategorije, gdje je poražen prekidom u petoj rundi od Demetriousa Johnsona. Ukupno je u Octagonu upisao osam pobjeda i šest poraza, a promociju je napustio u kolovozu prošle godine nakon što je porazom od Deveisona Figueireda prekinut njegov niz od tri uzastopne pobjede.

Linker
19. rujan 2024 19:39