K1 i Boks

(VIDEO) Joshua sprema 'bombe' za Puleva, pogledajte razorne udarce s treninga svjetskog prvaka

Anthony Joshua
 Screenshot (Instagram)
Anthony Joshua već je zagazio u pripreme za svoj prvi nastup od revanša s Andyjem Ruizom Jr-om

Unatoč tome što će se sport u Velikoj Britaniji zbog pandemije koronavirusa još neko vrijeme odvijati iza zatvorenih vrata, planovi oko idućeg meča Anthonyja Joshue ne bi se trebali promijeniti.

Nadao se Eddie Hearn da bi navijačima, barem u ograničenom broju, mogao biti dozvoljen dolazak na tribine, ali ništa još nije sigurno i moglo bi se lako dogoditi da meč Joshue i Kubrata Puleva bude još jedan u nizu onih koji su u potpunosti zatvoreni za fanove.

Naravno, jedan takav rasplet znači i da će udarac na prihode biti značajan, ali Hearn nema namjeru odustati od toga da u prosincu, najvjerojatnije u londonskoj O2 Areni, održi meč za naslov teškaškog prvaka svijeta.

Datum koji se najčešće veže uz novu borbu aktualnog WBA, IBF, WBO i IBO prvaka je 12. prosinca, no jasno je da su promjene još uvijek moguće.

"Nastavljamo s rasporedom. Očito je da će priredbe bez prisustva navijača utjecati na prihode, ali nastavljamo po rasporedu, a to uključuje i Joshuu", rekao je Hearn prema pisanjima DailyMaila.

A da se sve nastavlja po planu, neki će zaključiti i pogledom na Joshuin Instagram profil koji nam otkriva da je svjetski prvak već u treningu za svoj idući nastup.

View this post on Instagram

Beauty in violence

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on

Linker
20. rujan 2024 23:31