K1 i Boks

(VIDEO) Chisora se pojavio na vaganju s maskom Zhanga, poručio Joyceu: ‘Ti imaš PTSP od ovog čovjeka!‘

Joe Joyce i Derek Chisora (Zhilei Zhang)

 TNT SPORTS SCREENSHOT
Sutra nas očekuje jako intrigantna teškaška borba između ‘vječne nade‘ britanskog boksa Joycea i starog lisca Chisore

Na press konferenciji održanoj povodom borbe, Chisora je provocirao Joycea, tvrdeći da je Joyceu dijagnosticiran PTSP zbog dva uzastopna poraza od Zhanga. U petak je na službenom vaganju Chisora stavio masku kineskog teškaša. Značajno je porastao u težini te sada ima 116,4 kilograma, što je 2,1 kilogram više nego u njegovoj prethodnoj borbi protiv Geralda Washingtona. Joyce je na vagu stao s monstruoznih 127,5 kilograma, isto koliko je imao i kad se posljednji put suočio sa Zhangom.

Tijekom istog vaganja, Dennis McCann i Ionut Baluta podijelili su još jedno napeto sučeljavanje uoči revanša nakon njihove neriješene borbe 2023. godine. Njih su dvojicu morali razdvojiti, ali su obojica zadovoljili težinsku granicu za nadolazeću borbu za upražnjenu europsku super bantam titulu.

Ryan Garner i Archie Sharp obojica su zadovoljili granicu od 59 kilograma u kategoriji junior lake težine. Također, teškaška nada Moses Itauma stao je na vagu sa 108,7 kilograma uoči svoje borbe protiv poljskog veterana Mariusza Wacha, koji je imao 130,3 kilograma.

Sve oči su sada usmjerene na nadolazeće borbe u O2 Areni, gdje će sukobi među ovim borcima donijeti napetost i uzbuđenje ljubiteljima boksa diljem svijeta. Hoće li Chisora nastaviti s provokacijama, ili će Joyce uspjeti prebroditi psihološki pritisak? Na nama je da pratimo i otkrijemo što će se dogoditi.

Linker
20. rujan 2024 08:32