K1 i Boks

Tyson Fury reagirao na Joshuinu izjavu: ‘On je propalica koji je nokautiran i ima tri poraza, uopće nije zanimljiv!‘

Anthony Joshua

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Prava je šteta što se nisu borili kada je bilo idealno vrijeme za to

Nakon što je u kolovozu nokautirao Roberta Heleniusa, Anthony Joshua uzeo je mikrofon i rekao da ga bole leđa od nošenja cijele divizije – vjerojatno znak da je imao dvije borbe ove godine dok se prvaci Tyson Fury i Oleksandr Usyk nisu borili, barem u tom trenutku.

U nedavnom intervjuu za Daily Mail Fury je upitan da prokomentira tu izjavu, na što se on nije mogao ne nasmijati i dobrano oplesti po svom nesuđenom protivniku.

“Baš me briga što on govori, on je propalica po mom mišljenju. On je samo propalica koji je nokautiran i imao je tri poraza. Ne možeš ga više ni uspoređivati ​​sa mnom,, čak se i ne veselim borbi s njim, to više nije borba. Nisam zainteresiran i nije mi više toliko zanimljivo pobijediti ga. Već su ga pobijedili, dvaput ga je zgazio Usyk i nokautirao ga je debeli Meksikanac (Ruiz), tako da nije u mom interesu da ga pobijedim. Borim se s tipom koji je u najboljim godinama i koji je prvak, koji je veći od njega, jači od njega i koji je veći nokauter od njega. Stani na kraj reda!", bio je oštar.

Prava je šteta što se nisu borili kada je bilo idealno vrijeme za to, ali eto, očito do tog britanskog okršaja neće doći. Furyjev idući izazov leži u Francisu Ngannouu za dva tjedna u saudijskom Rijadu, a nakon toga slijedi mu obračun za ujedinjenje svih teškaških pojaseva protiv Oleksandra Usyka. S druge strane, Anthony Joshua već neko vrijeme pokušava ugovoriti borbu s Deontayem Wilderom, a nakon nekih izjava Eddieja Hearna čini se da će se susresti na proljeće.

Linker
15. rujan 2024 16:39