K1 i Boks

Supruga Tysona Furyja o Wilderu: ‘Neka ode raditi nešto u čemu je dobar, jer u boksu očito nije‘

Paris Fury i Tyson Fury
 Instagram (Paris Fury)
Paris Fury bila je poprilično gruba prema protivniku svog muža Tysona Furyja

Proteklog vikenda, u ranim nedjeljnim satima svjedočili smo odličnoj borbi između Tysona Furyja i Deontayja Wildera. ''Gypsy King'' slavio je u 11. rundi meča i time je je okončao trilogiju protiv svog najvećeg rivala. Oba boksača mogu se okrenuti drugim opcijama, a vjerojatno će obojici dobro doći fokus na neke druge protivnike.

Borilački sport vrlo je stresan za same borce, a puno lakše nije niti njihovim bliskim osobama koje ih prate dok nastupaju. Paris Fury, supruga Tysona Furyja, dobro je upoznata sa stresom koji dolazi kroz svaki nastup njenog muža. Ona je u razgovoru za iFL TV otkrila kako se osjećala gledajući treći meč između Wildera i Furyja.

''Phew. Tako se osjećam. Da, očito da je bilo teško po živce. Svakome tko je fan bilo je ovo teško, stoga zamislite kako se ja kao supruga osjećam. Bilo je zastrašujuće. Nije lijepo to gledati. Radi se o baš užasnoj situaciji i ne znam što misliti o tome.''

Paris se također dotaknula i ''Bronze Bombera''. Puno je ''zle krvi'' između Furyja i Wildera, a iako je ''Gypsy King'' pokušao zakopati ratnu sjekiru nakon meča, Wilder je odlučio kako ne želi iskazivati nikakvo poštovanje prema britanskom boksaču. Supruga Tysona Furyja bila je poprilično kritična prema Wilderu.

''Izgledalo je kao da je pitanje trenutka kada će Wilder pasti. Tri runde djelovao je kao da treba biti nokautiran, no on je čvrst tip. Međutim, očito kako nije dovoljno čvrst. Možda će sada ušutiti i otići kući u svoj krevet. Tri puta je izgubio i ne želimo čuti njegovo ime više. Pustite ga da ode raditi nešto drugo u čemu je dobar jer u boksu očito nije dobar. On je završena priča za Tysona i samo želim da dođe kući. Samo dva tjedna u posljednjih šest mjeseci proveo je kod kuće.'', rekla je Paris.

Linker
09. rujan 2024 02:35