K1 i Boks

'Ovo je neprihvatljivo' - Roy Jones prijeti otkazivanjem borbe protiv Tysona!

Roy Jones Jr
 SEFA KARACAN / ANADOLU AGENCY via AFP
"Odvjetnici već razgovaraju, a ne budu li imali razumijevanja - borba će biti otkazana!"

Pojavili su se i prvi problemi nakon što je ekshibicijski sudar boksačkih ikona premješten s 12. rujna na 28. studenog - Roy Jones Jr. prijeti povlačenjem iz već dogovorenog meča s Mikeom Tysonom!

Naime, kako tvrdi Roy Jones Jr., novi datum mogao bi organizatorima donijeti više novca, a njemu pokvariti druge planove pa samim time on zahtjeva izmjenu ugovora, odnosno nešto bolje financijske uvjete.

Jones je bijesan i, prema pisanjima Daily Maila, krivca vidi u digitalnoj platformi Triller preko koje će se emitirati ovaj PPV okršaj i koja je zapravo prije desetak dana objavila promjenu termina.

"Morao sam odgoditi druge stvari i ta mi je promjena poremetila planove. Sada sam prisiljen napraviti neke izmjene. Ja više nisam boksač 'na puno radno vrijeme' stoga moram raditi i druge stvari kako bih došao do novca. A ako to ne mogu raditi, onda bih i trebao dobiti nekakvu naknadu. Ovo je neprihvatljivo... Pokušavamo nešto iskombinirati i moji odvjetnici već pričaju s njihovima. Traži se bolje rješenje u moju korist, a ne budu li imali razumijevanja, borba će biti otkazana", izjavio je 51-godišnji Amerikanac u razgovoru za Daily Mail.

"Rekli su da žele publiku na meču. Ako je to slučaj, onda pričamo o drugačijoj svoti novca. Ako želite veliki event, to je druga priča. Vidjet ćemo što će se dogoditi", dodao je Jones koji je posljednji nastup i pobjedu upisao 8. veljače 2018. godine.

Okršaj bivših svjetskih prvaka trebao bi označiti Tysonov povratak u ring nakon čak 15 godina od posljednjeg meča. Riječ je o, podsjetimo, ekshibicijskom meču na osam rundi, bez bodovnih sudaca i sa sucem u ringu čiji je zadatak prekinuti dvoboj već u slučaju prve posjekotine ili krvarenja.

Spomenimo i da će se PPV prijenos ovog meča prodavati za 49 američkih dolara.

View this post on Instagram

November 28th on PPV #TysonJones

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Linker
22. rujan 2024 23:14