K1 i Boks

Conor McGregor kladio se u 500 tisuća dolara na borbu Natea Diaza i Jorgea Masvidala

Conor McGregor

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
McGregor je bio vrlo uvjeren u to tko će u sinoćnjoj priredbi izaći iz ringa kao pobjednik

Conor McGregor bio je poprilično siguran u ishod borbe između Natea Diaza i Jorgea Masvidala u njihovom boksačkom meču na Last Man Standing priredbi.

"Notorious" se oglasio na Twitteru neposredno prije jučerašnjeg boksačkog događaja u Honda Centru u Anaheimu, u Kaliforniji. Pohvalio se kako ulaže 500 tisuća dolara na svog dugogodišnjeg rivala i bivšeg protivnika iz Stocktona, Diaza. S obzirom na Masvidalov status favorita po kladionicama, McGregor tvrdi da će za isplatu svoje oklade zaraditi 1.625.000 dolara.

U svom komentaru, McGregor nije imao lijepe riječi ni za jednog borca, ali posebno je isključio Masvidalove šanse za pobjedu.

"Odlučio sam uložiti 500 tisuća dolara na Diaza da pobijedi u večerašnjem boksačkom meču", napisao je McGregor. "Doseg, forma, iskustvo, korištenje isključivo ruku, ne vidim kako bi Masvidal mogao stvoriti ikakve probleme Nateu u boksačkom ringu. Obojica su male poigravajuće budale u borbi, ali osjećam da ga Nate ovdje LAKO pobjeđuje, za stvarno. 500 tisuća mi donosi nazad 1.625.000 dolara sve skupa."

Pogledajte i kako je Diaz reagirao kada je saznao za McGregorovu okladu. ‘‘To je cool.‘‘, u svom je nonšalantnom stilu prokomentirao borac iz Stocktona.

Masvidal i Diaz su se prethodno borili na UFC-u 244 u studenom 2019. godine. Tada je Masvidal otvorio gadnu posjekotinu iznad Diazovog desnog oka i na kraju pobijedio prekidom liječnika na kraju treće runde, postavši tako prvi "BMF" prvak.

McGregor ima vlastitu povijest s Diazom. Njih dvojica su se prethodno natjecali na UFC-u 196 i UFC-u 202. Diaz je prisilio Irca na predaju u njihovom prvom susretu, a McGregor je u revanšu slavio većinskom odlukom sudaca.

Linker
02. rujan 2024 09:08