K1 i Boks

Arian Sadiković razišao se s ONE-om i potpisao za Glory, borit će se na priredbi u zagrebačkoj Areni!

Arian Sadiković

 Instagram/Arian Sadiković
Bosanskohercegovački kickboksač osnažit će regionalnu postavu boraca na Glory 95 priredbi

Dobro došao natrag! Arian Sadikovć (38-4, 18 nokauta) se ponovno priključuje Gloryju i borit će se na Glory 95 priredbi 21. rujna! Predmetnim dvjema rečenicama Glory je u srijedu na svom Instagram profilu obavijestio javnost o potpisivanju ugovora s 29-godišnjim bosanskohercegovačkim kickboksačem, donedavnim članom "rostera" lake kategorije ONE Championshipa.

Sadiković se početkom 2019. prvi put pridružio Gloryju, a nakon poraza od Mikea Lemairea i pobjede nad Danijem Traoréom, svoj je borilački put nastavio pod okriljem ONE-a, gdje je, u razdoblju od prosinca 2021. do lipnja 2023. odradio tri borbe, te upisao pobjede nad Mustaphom Haidom i Niekyjem Holzkenom, odnosno poraz od Regiana Eersela u borbi za pojas lake divizije. Sada se, dakle, ponovno vraća u Glory, a svoj povratnički nastup odradit će na Glory 95 priredbi, koju će, u hrvatskoj metropoli, predvoditi okršaj Antonija Plazibata i Levija Rigtersa. Ime Sadikovićevog protivnika u meču na zagrebačkom "eventu" zasad nije objavljeno.

Iako već dugi niz godina živi u Njemačkoj, ovog 29-godišnjaka s njemačkim i bosanskohercegovačkim državljanstvom (rođen u Crnoj Gori) pridružit ćemo ešalonu regionalnih boraca koji će 21. rujna nastupiti u Zagrebu. Osim Sadikovića i, dakako, Plazibata, u Areni ćemo gledati i Mladena Brestovca, Andreja Kedveša i Nikolu Filipovića. Detaljnije informacije o Sadikovićevom sportskom i životnom putu možete pronaći OVDJE.

Linker
10. rujan 2024 05:56