K1 i Boks

Anthony Joshua rekao da će se borba protiv Furyja dogoditi: ‘On je borac, a pripadamo istoj eri‘

Anthony Joshua

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
Imao je samo riječi hvale za čovjeka koji mu je do nedavno postavljao ultimatume

Tyson Fruy je prije najave meča sa Derekom Chisorom napravio pravu pomutnju u teškoj kategoriji. Bilo je tu puno prozvanih boksača, no vjerojatno je svima u sjećanju najviše ostala sapunica sa Antonyjem Joshuom kada je Fury u nekoliko navrata naređivao Joshui da potpiše ugovor do kraja dana, na što logično, nisu pristali ni Joshua ni Hearn.

Htio se Fury vjerojatno još jednom masovno naplatiti ove godine te iskoristiti ‘‘slomljenog‘‘ Joshuu koji trenutno ima dva poraza zaredom i to od odličnog Usyka. No, Joshua tu ne namjerava stati sa svojom karijerom nego je odlučio uzeti vremena i resetirati se, a sinoć je i prokomentirao cijelu situaciju oko Furyja:

‘‘Iako se ne borim, moje ime bude prozvano svakog dana tako da psihički pritisak da budem AJ i da zadržim svoju reputaciju idu ruku pod ruku. Pokušavati to stalno održavati je jako teško. Boksači su okrutni i čvrsti, ali boks je veliki psihički pritisak‘‘, započeo je Joshua.

‘‘Volim raditi posao, dobar posao i dobre ugovore. Sve to na društvenim mrežama je gubitak vremena. Moj plesni partner, zadnji čudak (Fruy) protiv kojega sam se trebao boriti je uistinu dobar plesni partner. On dobro koristi društvene mreže, mislim da ćemo napraviti dobar posao iza kulisa. Dogodit će se, mi pripadamo istoj eri. Dva natjecatelja, dva borca. On je definitivno netko s kime ću se boriti‘‘, rekao je Joshua.

Kada će se to dogoditi, teško je reći. Furyja u dvanaestom mjesecu čeka Chisora, a prema riječima njegovog promotora, borit će se protiv Usyka u prvom kvartalu iduće godine tako da će sada Joshua vjerojatno morati čekati.

Linker
08. rujan 2024 02:57