Pogledajte video!

Umjesto glačala koristi ovaj predmet iz kuhinje: njezina odjeća nema niti jedan nabor, kao da je tek kupljena

 /SHUTTERSTOCK

Volite li glačati? Sigurni smo da je vaš odgovor -ne! Pogotovo ako je riječ o glačanju po ovim nesnosnim vrućinama. Neke domaćice otvoreno priznaju kako za glačalom posežu samo ako su u pitanju košulje. Jednostavno, glačanje uzima dosta vremena, a budući da je većina nas zaokupljena svakodnevnim obavezama i ubrzanim životom, laka i brza rješenja više su nego dobrodošla. Svaki dan domaćice na TikToku i Instagramu dijele neke trikove koje su i same isprobale, tvrdeći da "odrađuju posao", pa je jedan od njih podijeljen na Instagramu, otkrivajući ženama kako uštedjeti struju i "živce" pri peglanju. Ili jednostavno ako ne vole peglati.

Pogledajte video!

Sve što vam treba je kuhinjska aluminijska folija od koje je potrebno napraviti par većih kuglica. Kuglice je potrebno ubaciti u perilicu dok se rublje pere, a, kako tvrdi autor videa, rezultat je odličan. Dobit ćete ispeglanu odjeću bez rastezanja daske, prenosi Krstarica.

Neke domaćice su potvrdile da se ovim trikom služe već dulje vrijeme, dok su druge rekle da im nije pošlo za rukom. Naravno, podrazumijeva se da perilica ne bude natrpana odjećom jer će ona tada sigurno biti izgužvana, a kuglice neće raditi svoj posao kako treba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 02:32