Proljetni makeover: Kako osvježiti najvažniju prostoriju u domu?

10 savjeta za preuređenje dnevnog boravka

Od 4. ožujka sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Jutarnjeg lista, magazina Dom&Dizajn i Mebla te osvojite obnovu doma u vrijednosti od čak 80.000 kuna!

Proljeće je vrijeme kada većina nas ima energije i volje za promjenama, stoga je idealno doba za preuređenje doma i uvođenje noviteta koji će osvježiti vaš životni prostor. Neke je prostorije moguće osvježiti minimalnim intervencijama, a za neke su ipak potrebni promišljeni i kompleksniji koraci, a samim time raste i cijena preuređenja.

Kako bi vam olakšali potragu za novim, idealnim komadima namještaja, Jutarnji list i magazin Dom&Dizajn kreću s velikom nagradnom igrom ‘Makeover s Meblom’, a najsretniji čitatelji koji odluče sudjelovati u nagradnoj igri imaju priliku osvojiti jednu od tri nagrade, odnosno makeover doma namještajem i dekoracijama iz Mebla u vrijednosti od 50.000, 20.000 i 10.000 kuna!
Kako bi vam, pak, olakšali na koji je način najbolje i najlakše preurediti prostorije u domu, pripremili smo seriju tekstova sa savjetima i trikovima stručnjaka.

Budući da je dnevni boravak mnogim obiteljima središnje mjesto zbivanja u domu, odlučili smo prvi dio serijala posvetiti upravo njegovom preuređenju. Naime, prostorija je to u kojoj ukućani provode najviše vremena, druže se nakon svakodnevnih obveza i opuštaju. Nerijetko je to i dječja igraonica, radni ili glazbeni kutak, a prema potrebi i spavaonica. Upravo iz tih razloga dnevni boravak prije svega mora biti funkcionalan i fleksibilan, prilagođavajući se potrebama svih članova obitelji, ali i uređen kako bi se u njemu svi najugodnije osjećali. Pojednostavljeno, mora predstavljati svoje vlasnike i imati dobru vibru, koju će osjetiti i prijatelji kad dođu u posjet. Nažalost, često boravak ne odgovara svim željama ukućana, često je riječ o velikom, a hladnom ili malom i prezakrčenom prostoru.

Makeover s Meblom

Kako do kupona?

Cilj nagradne igre je prikupiti 5 kupona koji će biti objavljeni u Jutarnjem listu od 4. do 8. ožujka 2016. Ako jedan kupon propustite, možete ga zamijeniti Joker kuponom koji će biti objavljen u Jutarnjem listu 9. ožujka 2016. Kupone sa svojim osobnim podacima treba poslati na adresu PP 210, 10001 Zagreb, s naznakom za nagradnu igru “Nagradna igra Jutarnjeg lista i magazina Dom&Dizajn – Makeover s Meblom”. U izvlačenju za nagrade sudjeluju sve pošiljke kupona pristigle do 18. ožujka 2016. do 10 sati, a istog dana bit će organizirano i izvlačenje, dok će imena sretnih dobitnika biti objavljena u Jutarnjem listu 20. ožujka 2016. Sretno svima!

Foto: Shutterstock

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 16:07