Do potpune transformacije kuhinje uz veliku nagradu igru Jutarnjeg lista, magazina Dom

Proljetni makeover: Kako osvježiti kuhinju?

Do potpune transformacije kuhinje uz veliku nagradu igru Jutarnjeg lista, magazina Dom

Od danas, 4. ožujka sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Jutarnjeg lista, magazina Dom&Dizajn i Mebla te osvojite obnovu doma u vrijednosti od čak 80.000 kuna!

Makeover s Meblom: Kako do kupona?

Cilj nagradne igre je prikupiti 5 kupona koji će biti objavljeni u Jutarnjem listu od 4. do 8. ožujka 2016. Ako jedan kupon propustite, možete ga zamijeniti Joker kuponom koji će biti objavljen u Jutarnjem listu 9. ožujka 2016. Kupone sa svojim osobnim podacima treba poslati na adresu PP 210, 10001 Zagreb, s naznakom za nagradnu igru “Nagradna igra Jutarnjeg lista i magazina Dom&Dizajn – Makeover s Meblom”. U izvlačenju za nagrade sudjeluju sve pošiljke kupona pristigle do 18. ožujka 2016. do 10 sati, a istog dana bit će organizirano i izvlačenje, dok će imena sretnih dobitnika biti objavljena u Jutarnjem listu 20. ožujka 2016. Sretno svima!

Odlučili smo olakšati vam potragu za idealnim komadima namještaja i otkriti savjete za najbrže i najjednostavnije preuređenje doma. Nakon šalabahtera za transformaciju boravka na red je došla kuhinja. Svjesni smo da adaptacija ove prostorije obično spada među najskuplje zahvate, ali taj projekt moguće je uspješno obaviti uz pomoć naših savjeta koje možete saznati u nastvaku.

Foto: iStock

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 18:01