JEFTINO I UČINKOVITO

Objesite ovu sitnicu na svaku kvaku ili radijator u domu. Ono što će se dogoditi, oborit će vas s nogu!

 VIEW PICTURES/LIVING4MEDIA

Stigli su nam hladniji dani, a u takvim danima ljudi često vole popiti šalicu čaja i tako se opustiti. Ako koristite vrećicu čaja, obično je bacite nakon upotrebe, zar ne? No, možete ju iskoristiti na drugačiji, odličan način, umjesto da završe u smeću.

image
TATYANA KOMCHATNYCH/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA/TATYANA KOMCHATNYCH/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Dodate li u nju omiljena eterična ulja, vrećica čaja djelovat će kao prirodni osvježivač zraka. To je odlično rješenje za zimske dane kada trebate osvježiti prostor, a što je najbolje, ne koristite nikakve kemikalije koje sadrže komercijalni osvježivači zraka. Pri svakom otvaranju i zatvaranju vrata vrećice će ispuštati miris, pogotovo ako ih objesite i na prozorsku kvaku, piše Krstarica.

image
/SHUTTERSTOCK
image
TABITAZN/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

A ako takvu vrećicu stavite na radijator, bit će još bolje jer će toplina pojačati ugodan miris koji će se širiti cijelom kućom. Riječ je o jednostavnom rješenju koje, osim što smanjuje otpad, vrlo je jeftino i učinkovito. Vrećica obješena na radijator ili vrata možda neće izgledati baš estetski, ali će pridonijeti lijepom mirisu i svježem zraku u cijeloj prostoriji, a tako i u cijelom domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 05:34