ČAS POSLA

Genijalna ideja za pohranu poklopaca i tava: Spojite obične police i pozdravite se s neredom u tren oka

 JALAG/LORENZEN, ANGELIKA/LIVING4MEDIA
Ovo rješenje štedi dragocjen prostor, vrijeme i novac.

Ako se pitate može li vaša kuhinja biti funkcionalnija? Odgovor je može. Postoji mnogo načina za organiziranje kaosa u vašim kuhinjskim ormarićima. Ako volite pronalaziti nova rješenja koja vam pomažu da budete bolji, na dobrom ste mjestu. Ukoliko nemate dovoljno mjesta za pohranjivanje poklopaca izravno na same lonce, ladica ili polica u trenu postaju kaotično mjesto. To može otežati pronalaženje onoga što vam treba tijekom kuhanja, što dovodi do frustracije. Uz mnoštvo savjeta i trikova za organiziranje posuđa u kuhinjskim ormarićima, ovaj nam je posebno drag, jednostavan je i vrijedi ga isprobati.

Postoji mnogo načina za korištenje žičane police, a ovaj vam pomaže s organizacijom poklopca. Preokrenut ćete noge polica naopako i pričvrstiti ih spojnicama. Ovo će stvoriti odjeljke u koje možete staviti poklopce za lonce i tave radi lakšeg organiziranja. Možete čak koristiti neke od odjeljaka i za druge predmete kao što su daske za rezanje i limovi za pečenje. Evo detaljnijeg pogleda kako koristiti ovaj hack u svom domu.

Da biste započeli ovaj projekt, izbrojite koliko ćete poklopaca morati pohraniti. Budući da su noge male i lagane, ovaj trik bi mogao biti najbolji za organiziranje vaših malih i srednjih poklopca. Nažalost, možda ćete morati pronaći drugo rješenje za veće poklopce (5 litara..). Nakon što dobijete svoj broj, kupite dovoljno polica da odgovaraju tom zbroju. Također imajte na umu da možete pohraniti više poklopaca u jedan odjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 07:25