Geberit tuš kanalice CleanLine

Želite da vam tuš kabina bude čista i privlačna?

Geberit tuš kanalice CleanLine za podne tuš kabine inovativno je rješenje koje trebate!

Za mnoge ljude, otvorena podna tuš kabina s elegantnom tuš kanalicom od nehrđajućeg čelika jednostavno predstavlja zlatni standard. Geberit tuš kanalice CleanLine sada nude inovativno rješenje koje uz to zadovoljava sve zahtjeve čistoće i higijene.

Geberit tuš kanalice CleanLine ne samo da izgledaju odlično, već ih je i lako čistiti, stoga vas ništa neće spriječiti da uživate u ugodnom tuširanju.

Ako ste već prije čistili uobičajenu tuš kabinu, znat ćete koliko se prljavštine može skupiti ispod poklopca. Nove Geberit tuš kanalice nude idealno rješenje za ovaj nehigijenski problem jer nema skrivenih rubova i kutova na mjestima koja je teško dosegnuti. Nadalje, mala uvodna spojnica s integriranim umetkom sa zupcima može se ukloniti i očistiti u kratkom vremenu.

Zbog svojih mogućnosti za lako postavljanje, ako je to potrebno, Geberit tuš kanalice CleanLine također je lako ugraditi izravno na zid. Što je najbolje, tuš kanalice od brušenog nehrđajućeg čelika mogu se izrezati na način da precizno odgovaraju veličini prostora za tuširanje. Jednom kada je ugrađena, tuš kanalica djeluje kao otvoreni profil u kojem se voda skuplja i istječe do uvodne spojnice.

Geberit tuš kanalice CleanLine također se mogu pohvaliti tehnologijom brtvljenja i ugradnje koja je precizno osmišljena do najmanjeg detalja, što ih čini jednako laganima za ugradnju kao i obične podne odvode. Stoga, vlasnici zgrada, kao i vlasnici kuća, mogu biti sigurni da pod njihove tuš kabine nudi trajnu čvrstoću protiv curenja.

Kao europski tržišni lider u polju sanitarne tehnologije, Geberit Grupa je globalni dobavljač s prodajom od 2,3 milijarde CHF. Zapošljava 6400 ljudi u 41 zemlji diljem svijeta.

VIše podataka i slika dostupno je na www.geberit.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 12:51