DANAS na svim kioscima

Veliki vodič kroz 12 najpopularnijih stilova uređenja interijera

Specijalno izdanje magazina D

Sve što radimo ili što smo radili ili kako živimo i kako izlazimo na kraj sa životnim situacijama proizlazi iz naše osobnosti, iskustava, znanja i preferencija. A dobro znamo da su ti elementi drugačiji kod svake osobe i upravo u tome je ljepota svijeta. To smo primijetili i u brojnim interijerima koje smo posjetili ili vidjeli na internetu. Toliko raznolikosti, toliko različitih stilova i ideja i neobičnih osobnosti vlasnika rezultira prekrasnom činjenicom da je svaki interijer potpuno drugačiji i da ne postoje dva jednaka doma.

Pričajući s brojnim vlasnicima kuća i stanova primijetili smo da se većina slaže u jednome: jako je teško odabrati stil uređenja. Brojni od njih su nam rekli da je, jednom kada su konačno odlučili koji će biti osnovni stil opremanja doma, sve išlo neopisivo lakše.

Upravo to nas je ponukalo da napravimo specijalno izdanje s dvanaest najčešćih stilova. Na početku ćete pronaći test koji će vam pomoći da otprilike definirate koji bi vam stilovi odgovarali, jer će vam rezultati testa ponuditi dva stila. Zatim, na stranicama koje slijede proučite oba stila i odlučite koji je vaš.

Dvanaest stilova koje vam predstavljamo su: skandinavski, retro, mediteranski, boemski, minimalistički, industrijski, klasični, rustikalni, low cost, suvremeni, shabby chic i eklektični. Uz glavne odrednice svakog stila, objašnjenja kakvim osobama odgovara i karakteristične boje donosimo vam i brzi trik za postizanje svakoga od njih te raskošan shopping vodič s najboljim komadima iz domaćih trgovina.

Mislimo da ćemo vas ovoga puta oboriti s nogu, zato požurite na kioske!

Specijalno izdanje magazina D&D “Izaberi stil i opremi svoj dom” na kioscima je od 14. studenoga po cijeni od samo 14,90 kuna!

Kako vam se sviđa naše specijalno izdanje i sve druge primjedbe, pohvale i prijedloge šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pratite nas i na Facebooku D&D – Dom i Dizajn i na web stranici www.domidizajn.jutarnji.hr.

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 16:33